Bladwijzers

Travian koninkrijken

Alternatieve namen: Travian Kingdom

De browsergame van Travian Kingdoms werd uitgebracht in maart 2015. Het zal je meenemen naar de oudheid, toen de Galliërs en de Romeinen constant vijandig waren en hun superioriteit bewezen. Maar nu hebben de Duitsers zich bij hen gevoegd. Als je de positie van een van de vertegenwoordigers inneemt, zul je jezelf in de schaduw van de dingen bevinden, de stad bouwen en ontwikkelen, troepen rekruteren, bondgenoten zoeken en met vijanden vechten.

Om Travian Kingdoms te spelen, heb je alleen een computer en een internetverbinding nodig. Hoewel u bekend bent met pc-beheer, bereiden ontwikkelaars een versie voor die beschikbaar is op mobiele telefoons.

Zoals bij elke strategie moeten veel verschillende stappen worden ondernomen, waarbij aandacht wordt besteed aan details die van invloed zijn op het eindresultaat.

Over geplande kansen en mogelijke gebeurtenissen

Kies eerst je stam:

 • Germantsy
 • Gally
 • Rimlyane

Staaf aan het hoofd van de mensen, je moet het sterk maken, zodat de buren je respecteren, en sommigen waren bang. In het begin is het een klein dorp dat gemakkelijk te verslaan is, maar geleidelijk wordt het een stad en vervolgens een versterkte vesting. Beveilig je leger:

 • Wapens
 • Zhilem
 • Resursami

Naburige relaties hebben ook aandacht nodig, en u moet bepalen wie van hen uw tegenstander zal worden en wie een bondgenoot zal zijn. Aangezien elke nederzetting wordt bestuurd door een echte speler, vereist dit registratie van Travian Kingdoms.

Er verkennen de mogelijkheden van nabijgelegen stammen voordat ze de oorlog aan hen verklaren. Het is belangrijk dat je erin slaagt om je eigen leger te ontwikkelen, het uitrusten met de nodige ervaring en wapens om de overwinning te verzekeren. In veldslagen zul je in staat zijn om nieuwe gebieden rijk aan mineralen te veroveren; houtdragende bossen; velden die graan verbouwen. Succesvolle missies verhogen je status en je wordt binnenkort benoemd tot koning of keizer.

We worden bevestigd in battles

Om idealiter je campagne te voeren, moet je enkele kenmerken van elke natie kennen en de nuances van de strijd kennen.

 • Galeer jezelf beter en verdedig hun posities.
 • Duitse troepen tonen ijver en slaan met succes aan.
 • Het Romeinse legioen is het gulden middenweg waarin beide mogelijkheden in evenwicht zijn.
 • Tijdens het planten van een buitenaardse stad gebruiken de strijders katapulten en proberen ze de vijand te vernietigen, grondgebied te veroveren.
 • Tijdens de gebruikelijke overval - ze houden zich bezig met overvallen.

De keuze van de rol van een manager in de iPlayer van Travian Kingdoms bepaalt ook het pad van ontwikkeling:

 • De gouverneur is nauw betrokken bij de economie, maar hij moet betalen voor zijn welzijn.
 • De koning vermenigvuldigt militaire macht en behandelt diplomatieke aangelegenheden. Ook op zijn schouders ligt de zorg voor de vazallen.

Externe kenmerken van Travian Kingdoms

Het eerste dat Travian Kingdoms onderscheidt van andere speelgoed is het vermogen om hun personages naar buiten toe te transformeren, waardoor ze een traditionele uitstraling krijgen, afhankelijk van de stam (Gallië, Romeins of Duits). Met kleding en allerlei soorten neuzen, ogen, monden, snor en kapsels, lijken ze dreigend of goedaardig.

De troepen die je aanvallen zullen agressieve blikken opleveren, maar de verdedigers blijven kalm. Contrasterende randen van staten kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd als u de kaart van het gebied bekijkt. De gebouwen veranderen hun uiterlijk van de hutten naar mooiere gebouwen in de geest van de Middeleeuwen.

De game werd uitgebracht als een aanvulling op het Travian-universum, maar het werd een afzonderlijke versie en slaagde met succes voor het examen over de waardering van het publiek. Het heeft de goede spelmogelijkheden behouden en de nieuwe functies die naar voren zijn gekomen zijn meer bezig met externe attributen, die al zijn genoemd. Dus speel, geniet van het historische verhaal met een militair-economische vooroordeel.

 

Travian Kingdoms - registreer en speel!