Bladwijzers

Vikingen Clan War

Alternatieve namen: Vikingen War of Clans
Game of the Vikings Clan War op de computer ga je weg krijger

Plarium behaagt fans van MMO-strategieƫn regelmatig met nieuwe spelproducten. Vikings Clan War kwam uit in 2015. , en legt sindsdien alleen maar de lat hoger voor populariteit dankzij regelmatige updates. De game is ontwikkeld als een mobiele applicatie waarin gamers van over de hele wereld zich kunnen verenigen in Viking-clans en zich kunnen uitspreken tegen vijanden.

Het voorgestelde perceel is zeer dynamisch en divers. Er moet ook worden gezegd dat de Vikings Clan War gratis naar je computer kan worden gedownload en je eigen verhaal kan ontwikkelen. Tegelijkertijd wordt er echter een financiƫle component verstrekt wanneer middelen, artefacten en pompen beschikbaar zijn voor versnelde promotie en ontwikkeling. Inkomsten genereren is als een gratis te spelen systeem, maar het aanbod om echt geld te investeren kan in de instellingen worden uitgeschakeld.

De belangrijkste taak voor gamers om de Place of Power in te nemen, gelegen in het centrale deel van elk koninkrijk. Dit is alleen mogelijk als onderdeel van je clan.

De leider van de clan, die dit voor elkaar heeft gekregen, wordt de koning van het koninkrijk met de veroverde Place of Power en kan een van de ondergeschikten een van de 16 voorziene titels toewijzen. Nadat hij de eigenaar van een nieuwe rang is geworden, ervaart de speler al zijn invloed, zowel positief als negatief.

Karakteristieke kenmerken van het spel

Een ander belangrijk detail sinds 2017 was de mogelijkheid om de Vikings Clan War op je computer te downloaden. In dit geval blijven het scenario en de taken hetzelfde:

 • Maak en verbeter clans
 • Ontwikkel je eigen stad door de nodige voorzieningen te bouwen
 • Om grondstoffen (voedsel, mineralen, hout, metaal) te winnen
 • Verzamel spelvaluta (zilver en goud)
 • Pomp het hoofdpersonage
 • Neem deel aan de gevechten
 • Bereik het leidende doel

spelers worden yarls en clans samen met maximaal 100 leden. Elk heeft een unieke heraldiek, slogan, naam en hiƫrarchie:

 • Leider
 • De ouderlingen
 • Generaals
 • Warriors
 • Gewoon

Vikings Game Clan-oorlog verenigt mensen van over de hele wereld en bestaat zelf uit verschillende koninkrijken die worden bewoond door 45.000 gamers. Elk van hen bouwt zijn eigen stad, zodat hij zich vrij kan bewegen over het grondgebied van zijn geboorteland. Het is zelfs toegestaan u200bu200bom een u200bu200bpersoonlijke nederzetting over te dragen naar een ander koninkrijk, maar slechts Ć©Ć©n keer, dus denk goed na voordat de noodlottige stap komt.

Een klein beetje over de gevechten

Iedereen weet hoe ernstig de Vikingen zijn, terwijl ze hun hele bewuste leven doorbrengen in veroveringen. Dit is waar de Vikings Clan War-game aan is gewijd, hoewel een belangrijk economisch deel niet is uitgesloten.

Hier vechten alle clans en koninkrijken. Als onderdeel van de "clan battle" zijn vertegenwoordigers van groepen uit verschillende koninkrijken aanwezig in de arena om kracht en vaardigheden te meten. De uitkomst van de strijd hangt af van hoe goed je krijgers worden gepompt. De winnaar wordt de hele week beloond met een bonus, nieuwe kennis komt in een versneld tempo aan en het bouwniveau en de ontwikkeling van citadelbronnen worden met 10% versneld.

Ook organiseert de Viking War of Clans-game enorme koninklijke toernooien. Kingdoms worden willekeurig gekoppeld en de strijd begint. De winnaar ontvangt de Gold of the Gods-mijn, waar de winning van edelmetaal tien keer hoger is dan in klassieke goudmijnen.

Een ander spel van de Vikings-clanoorlog binnen de clan stelt je in staat aanvalstroepen te creƫren om vijandige steden aan te vallen. En als wederzijdse assistentie kunnen spelers middelen, nuttige kennis en vaardigheden uitwisselen, wat sterke allianties vormt tussen clans die vriendelijk zijn voor elkaar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more