Bladwijzers

War Commander: Rogue Assault

Alternatieve namen: Var Commander

Game War Commander: Rogue Assault voor fans van militaire veldslagen.

Amerikaanse ontwikkelaar Kixeye heeft verschillende succesvolle projecten voor zijn rekening en War Commander: Rogue Assault heeft deze lijst toegevoegd. Het werk aan de nieuwe IMO-strategie voor mobiele apparaten duurde meerdere jaren (2014-2016). stad). Maar we kunnen gerust zeggen dat het speelgoed een beroep zal doen op de fans van het genre, die de kans niet missen om hun bevel over te nemen tot een sterk leger. Het product heeft verschillende leuke functies die het gunstig onderscheiden van een massa vergelijkbare:

  • Uitstekend werkt op alle platforms.
  • Gebruik een normaal 3G- en medium speed-pakket.
  • Er zijn 6 variaties op de grafische instellingen die automatisch worden geselecteerd, afhankelijk van het gebruikte apparaat.

War Commandant: Rogue Assault kan gratis downloaden, maar de mogelijkheid tot aankopen wordt ook geboden. Om geld uit te geven dwingt niemand echter, en het is goed mogelijk om te doen wat gratis is. Download trouwens ook War Commander: Rogue Assault op de computer, en dit is een ander voordeel ten gunste van de game.

0 Een kleine voorgeschiedenis.

De geldigheid van de speler verwijst naar de nabije toekomst, toen de wereldeconomie instortte. Dit leidde tot totale werkloosheid, en dit resulteerde in een hongersnood. Mensen gingen de straat op, maar weldra maakten vreedzame opstanden plaats voor agressieve zavarushkas. De autoriteiten verloren de controle over de situatie, criminaliteit ging van de schaal, het aantal bendes groeide.

Toegang tot wapens verkregen, vooral sterke facties hebben Europa overwonnen en de bezette gebieden vrije staten verklaard. Het is tijd voor een nieuwe dictatuur, wreedder dan ooit. De taak van de spelers om de militaire basis te leiden en een van de meest bloeddorstige generaals te vernietigen, zonder hem toe te staan ​​zijn invloed over andere landen uit te breiden.

Uw acties in het spel.

Game War Commander: Rogue Assault ontwikkelt op twee takken:

  • Bouw en versterking van de base
  • Deelname aan PVE- en PVP-gevechten

Je krijgt toegang tot drie belangrijke metalen bronnen (zonder dat er geen verbeteringen zullen zijn), thorium (analoog van metaal, maar geavanceerder), olie (helpt eenheden herstellen na gevechten). Dit is goed dat je altijd zou moeten hebben, dus houd de tijdige aanvulling van aandelen in de gaten. Verkrijg ze op hun eigen basis en ontvang ook als een beloning voor de voltooide taak. Als je niet onbekend bent met militaire strategieën, ken je het principe van actie. In dit opzicht zal War Commander: Rogue Assault-game niets nieuws brengen: constant de basis ontwikkelen, gebouwen bouwen, middelen uitpakken, troepen pompen, nieuwe territoria veroveren en ze besturen.

Een van de kenmerken van het speelgoed is onbeperkte toegang tot fondsen. Dit betekent dat de bron niet leeg raakt, dus verzamel zo moedig het benodigde bedrag voor verdere upgrades en constructie. Hiervoor heb je je aanwezigheid nodig, aangezien de game Var Commander zich niet zal ontwikkelen in de"slaapmodus". Als het genoeg is om taken in andere projecten te verdelen en binnen een dag terug te komen om te oogsten of een ander resultaat te krijgen, dan zal het niet werken. Om naar een nieuw niveau te gaan, moet je persoonlijk iedereen leiden. Het meest interessante deel van de gevechten. Je moet je leger vormen door verschillende soorten troepen te selecteren, nadat je hun kenmerken hebt bestudeerd. Beschikbare infanterie, tanks, vrachtwagens, militaire luchtvaart, kleine wapens van alle mogelijke kaliber en radius van vernietiging.

Voordat je naar de aanval gaat, doe een grondige verkenning, zorg ervoor dat de vijand je in de weg zit en vergeet niet om over de tactiek van de actie na te denken, zodat de operatie succesvol is.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more