Bladwijzers

World of Warships

Alternatieve namen: World of Warships

World of Warships

Besplatny client strategie MMO shooter militaire onderwerpen, waarin de deelnemers mogelijk maakt om de tumultueuze gebeurtenissen van de vroege twintigste eeuw, aan het begin van een spannende reis. Dit spel is een voortzetting van de beroemde serie van de firma Wargaming. nr. Hier moet je veel schepen en nu beheren en dan vast komen te zitten in botsingen tussen groepen spelers. Grand epische strijd indruk zelfs ervaren gebruikers. Om primaat vyborot onder waardige tegenstanders, moet je zorgvuldig te ontwikkelen tactiek vakkundig van plan elke stap. Vergeet niet dat in deze onrustige wereld kan van alles en flankerende aanvallen, en plotselinge hinderlaag open gewelddadige confrontaties zijn. Je moet veel moed en vindingrijkheid te oefenen, maar ook als een wijze leider van een grote vloot van oorlogsschepen. Kom op! U wacht voor spannende evenementen!

Dlya te spelen in de World of Warships Uw computer moet voldoen aan de volgende minimale systeemvereisten:

  • operatsionnaya Windows 2000 / XP / Vista / 7,
  • protsessor 2. 2 GHz
  • videokarta level GeForce 7600GTili ATIX1600;
  • Screen
  • rasshirenie 1024, hoogte 720 pixels,
  • ne minder dan 2 GB RAM-geheugen.

World of Warships registratie neemt u mee op een zee ruimte. Echter, als je al een account hebt bij een van de Wargaming projecten. net, opnieuw maken is niet noodzakelijk. U kunt gaan met een bestaande account. Maar voor de rest, het heeft nog een paar regels in te vullen: speler, wachtwoord, e-mailadres. Houd in gedachten dat de regels van het spel World of Warships moet je helemaal eens. Aangezien u zijn uitgegroeid tot een legitieme bewoner van de ongelooflijke wereld moet vertrouwd zijn met de belangrijkste elementen zijn. De keuze van de spelers aangeboden verschillende schepen. Toegankelijk zal zijn om dergelijke klassen:

  1. avianostsy - hebben de mogelijkheid om remote support vanuit de lucht te verschaffen. In deze moeilijke taak om hen te helpen een groot aantal banden dek vliegtuigen;
  2. kreysery en slagschepen - verschillende power en gewicht. Ze beschikken over een voltreffer dodelijke volleys. Geen wonder dat ze bang zijn voor zelfs de coolste schepen;
  3. esmintsy - klein formaat, wendbare schepen die zeer effectief in groep aanvallen zijn. Noch tegenstander zal niet staan ​​confrontatie met hen, niet slijten op hetzelfde moment naar de kapel.

No Je denkt toch niet dat de vijand verslagen kan worden met behulp van elk type schepen. Alleen samenwerking met bondgenoten is de sleutel tot het gewenste resultaat. U, op zijn beurt, moet altijd goed te beheren afdelingen schepen. Zoals ze zeggen, één voor allen en allen voor één! Help uw team te krijgen de overwinning, ervaring is een onstuimige gevoel van succes!

Kak in eerdere projecten, World of Tanks en World of gevechtsvliegtuigen, oorlogsschepen spel kunnen gamers om credits te gebruiken, verdienen goud en ervaring. Elk wordt gekenmerkt door de achievement award. En het betekent dat uw toekomst ligt letterlijk in jouw handen! Hoe rijker je bent, hoe meer kunnen veroorloven. Na de verbetering van de schepen is duur, en de aankoop van extra modules gegoten altijd een hoop geld.

World of Warships om te spelen zul je op verschillende combat kaarten. Het grondgebied van het spel strekt zich uit van de kust van Noord-Europa naar de eilandengroepen van de Stille Oceaan. Geloof me, je zal zijn, waarbij zuipen! Je moet leren aan te passen aan verschillende kansen, en als de zon schijnt op de horizon - dus dit is een andere reden om te genieten van het leven! World of Warships verrukking gebruikers dynamiek van de gebeurtenissen, prachtige realistische graphics, het gemak van het management, de mogelijkheid om de meest geschikte stijl van spelen te selecteren. Zie voor jezelf de voordelen van dit uitstekend spel! Laat gameplay zal u veel aangename emoties te geven!

 

World of Warships - Schrijf je in en spelen!