Favorieten

Temple Trap

Spel Temple Trap

Temple Trap

Temple Trap

Voor ons is een nieuwe spannende spel Temple- Trap bekend bedrijf dat sensorische spelletjes ontwikkelt. Daarin ontmoeten we u Jack - gemotiveerde jonge archeoloog die op zoek is naar oude artefacten en een verscheidenheid aan waarden. Volgens een van de oude manuscripten, diep in de jungle was verborgen in een oude tempel, die volgens de legende verborgen oude schatten van een van de Indiaanse stammen die ooit in deze jungle leefden. Onze held heeft verzameld alles wat hij nodig had voor de op weg om de tempel te verkennen expeditie. We zijn om samen met hem in dit avontuur. We zullen deze oude structuur verkennen en ontrafelen al zijn geheimen. Op weg naar een verscheidenheid van vallen, puzzels en raadsels die we moeten oplossen voldoen. Vergeet niet dat het hangt af van je het leven van onze held, want als we ergens een fout maken, dan Jack zal sterven en je moet het spel vanaf het begin te starten. het spel wordt met de muis
Game Temple Trap heeft een nogal interessant plot, prachtige graphics, en vrij aardig muzikale begeleiding. Dit alles zorgt samen een unieke sfeer van het spel, waarin je in onder te dompelen en te helpen fleuren uw vrije tijd. Mount Temple Trap op je touch telefoon, computer of tablet en dompel je onder in een wereld vol avontuur en mysterie. Als je wilt kun je gewoon online spelen op het internet. Om dit te doen, ga dan naar een minimum de registratie of aanmelding met een account van het sociale netwerk. Dit geeft je een kans om hun vrienden Temple Trap uit te nodigen te geven, evenals al uw voortgang wordt weergegeven in uw profiel. Het spel is ontworpen om intelligentie en logisch denken te ontwikkelen. Dus leun achterover en plezier hebben.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more