Favorieten
Strategie Spellen

Strategie Spellen

Strategie Spellen – populairste columns. Hier liefde is gratis om te spelen, meisjes en jongens, ouders zijn ook niet vies van de virtuele strijd legers, als gevolg van de vijand. Naast de klassieke simulators, producten op basis van flash genieten de aandacht. De actie begint direct na de kleine aanpassingen, en de gebeurtenissen onmiddellijk een stroomversnelling. Schik robots op gebouwen, het afsluiten van de vijand de weg naar het hoofddoel, vernietig alle soorten monsters en aliens, maar rustig opties die u maakt, controle apparatuur, de bouw, mensen – ook hier moeten we een strategie.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 12)

Strategie Spellen per categorien:

Strategie Spellen gratis beschikbaar voor alle

Strategie Spellen Strategie Spellen Sinds een bepaald iets, altijd een plan, hoe te beginnen en wat te komen. Anders, geen enkele manier, want dan begint de chaos, en niets kan niet worden vrijgegeven. Open strategie games gratis, om het planningsproces explicieter te maken, en een voorbeeld van een spel om te leren om de situatie onder controle, met de vraag haar eigen richting.
We hebben uitstekende simulaties van de verschillende gebieden om tegemoet te komen aan jongens en meisjes van alle leeftijden. En zij zelf zijn verdeeld over de strategie

  • Militaire strategie
  • Economische Strategie

Militaire Theater zet zijn toneelstukken

De oorlog is niet zomaar een shooter en complex mechanisme, dat een monteur zal worden je. Oorlogen worden uitgevochten legers en legers nodig om te trainen, rusten, kleden, voeden en lodge. Maar de eindproducten, kleren slijten, het wapen naar beneden gaat. Dus je constante toegang tot alle elementen nodig hebben om de strijd vermogen van de soldaten te behouden. Hoe dat te doen? Speel online strategie, en te leren.


Strategie Spellen Strategie Spellen Op basis van een militaire basis, train soldaten op het bruggenhoofd, Naladte mijnbouw, opent de vervaardiging van wapens, vrienden te maken met de buren. Betrekkingen met de buurlanden – het is een belangrijk element voor succes. Met hen u zal verkopen of ruilen dingen, maar de aanval van de vijand, kunt u rekenen op de hulp van bondgenoten. U kunt ook anderen te werven om een ​​soldaat het land in zijn leger, en als het niveau van je economie genoeg om hen geïnteresseerd te krijgen zal zijn, zullen ze je vragen.
Je moet altijd de hoofdstad zijn, maar het moet verhogen tot het niveau van de armen te verhogen en hebben een impact op de buren – die heeft meer van Financiën, die de regels van de bal.


Uitgaande van eenvoudige en beschikbare acties, middelen goed te verdelen, zal je goede resultaten in de toekomst te realiseren. Het belangrijkste is om na te denken over je bewegingen, vooral de eerste, omdat het invloed op hoe goed je dingen zullen gaan. Uitgegroeid tot een krachtige aria je vijanden te winnen en voeg ze toe aan hun land weer aan het werk over hoe de grens te versterken en de welvaart van de bevolking te waarborgen.
De militaire strategie kan economische zonder kleur. Dan is uw taak om de stad of structuren te verdedigen. Je hebt om soldaten op de punten te zetten dat de vijand altijd onder het spervuur ​​van je vuur vallen.

Er is niets overbodig, alleen de logica en het bedrijfsleven

Strategie Spellen

Vrede online strategie gericht op de bouw en de ontwikkeling van het bedrijf of logisch. Deze kunnen omvatten:

  • Hotels
  • Restaurants
  • winkels
  • Ziekenhuizen  
  • Farms
  • Stad

Voor dit speeltje kunt u de hele dag zitten. Elk niveau maakt de instelling of de bouw van meer luxe bedrijven. Op de boerderij zijn er nieuwe handige tools en gebouwen in de stad van de kleine huizen worden vervangen door huisjes, en vervolgens de herenhuizen en kastelen. Restaurants start waar een verscheidenheid aan gerechten en moderne technologie versnelt. Winkels aantrekkelijker geworden voor kopers interieurs en assortiment, en de inwoners van het hotel genieten van verbeterde service.


Echter, een extra item te kopen, moet goed te werken: oogst, bedienen klanten, zieken genezen. De voordelen worden geleidelijk overgenomen, en wie weet, misschien vindt u de eigenaar van het bedrijfsnetwerk worden en uw winst zal echt indrukwekkend. Probeer jezelf in verschillende gebieden, omdat je kunt omgaan met alles: vis, graven naar goud, het verzamelen van honing, vul de machine om hamburgers te koken, wegen van Rome te bouwen. Strategie kan worden gebruikt in de tafelspelen, zoals zeeslag, dammen, schaken, tic-tac-teen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more