Favorieten
Quest spelletjes

Quest spelletjes

Je weet nooit wat de auteurs hebben bedacht om ons te verrassen, maar om gratis online spelletjes quests nuttig en interessant. Hun essentie is om de omtrek te verkennen, met aandacht voor labels en het verzamelen van alles wat mogelijk is op te halen. Elk detail is belangrijk en actief werken op een bepaald punt. Sommigen kunnen aan elkaar gekoppeld, en alleen daarna. Frequent ingebouwde mini-games, waarbij een baan nodig is om puzzels te verzamelen, het vinden van een uitweg uit de doolhof, gebruiken het mechanisme, de montage van de structuur. Help slak Bob alien Pou, gelukkig aap, en andere helden.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 11)

Quest spelletjes per categorien:

Young Investigators geselecteerde online games quests

Quest Games Online Alle mensen in het echte leven, quests spelen. Wees niet verbaasd, het is waar. Zie voor jezelf. Hoe vaak heb je op zoek naar een vermiste sok, horloges, boeken, pennen of speelgoed? Om de ontbrekende vinden, je keek onder het bed, in de kast en zocht de planken, schudde de inhoud van de portefeuille. U kunt ook proberen te herinneren waar ze zagen de titel voor de laatste keer, en zelfs bel uw vrienden om uit te vinden of ze zijn uw ding. Dit is de realiteit van de zoektocht, maar de zoektocht naar online te spelen is veel interessanter, en dus meer kans om huiswerk te doen, om de weg op zoek naar iets daar te raken. En je moet een hoop te doen, bijvoorbeeld,

  • Om de taak en de situatie te bestuderen
  • Vind details van een onderwerp of een geheel
  • Voor een plaats voor te vinden
  • Indien het nodig is een aantal dingen combineren
  • Ontcijfer codes
  • Voer de mini banen
  • Vind een uitweg uit de kamer

    Waar u kunt ugorazdilo

Quest Games Online

Natuurlijk, het spel quests in het Russisch voorkeur aan onze spelers, want het is makkelijker om hun toestand te begrijpen. Terwijl veel plezier gemaakt, zodat je niet kunt lezen, intuïtief te begrijpen wat je wilt. Nou, laten we zien wat je hebt voorbereid verhalen.

sprookjes tot leven komen en om te zetten in games online gratis quests. Maak je geen zorgen, een keer in de hut van een heks. Het lijkt erop dat het nu niet thuis, en je kunt kijken een beetje rond. Kijk in potten, bewegen meubels, maar niet bang homepage uil en kat, maar bieden hen een traktatie, en zij zullen u helpen uit te vinden.


In de ruimte, koud en eng, maar op een ruimteschip van de aliens. Ze sloten u in een vreemde hut waar alles is vreemd en onbegrijpelijk. Onder meer de logica en wees niet bang om de acties te nemen. De enige manier waarop je zal vooraf in hun gissingen en in staat om de vreemde inscripties te ontcijferen zijn.
Is het niet beter is de situatie in een onderzeeër of in het ruim van een piratenschip. Wat samengespannen indringers en hoeveel tijd heb je? Kijk minuut ontsnappen tikken, en het is tijd om te denken aan iets, als je niet wil sterven in de handen van dronken schurken of militaire vijandelijke vloot.


nemen een bijzondere niche games online quests mystiek. Dat is waar de echte horror en nachtmerries. U brengt een bezoek aan de donkere crypte, spinrag kelder in de oude begraafplaats, middeleeuwse herenhuis tijdens Halloween. U bent omringd door vreemde geluiden – het is een rat of een spook? Soms deze kennis kan een hint te brengen, omdat de geest kan zijn om u te vragen en de rat is voldoende om een ​​stukje worst trakteren op de sleutel van het heil te krijgen. En hier is hoe om eruit te komen van een nachtmerrie of de hel? Dan zal de sleutel niet helpen.


Quest Games Online Quest Games Online Online games quests, het is ook een avontuur. Gedroomd om een ​​archeoloog? Dan vinden welke tests staan ​​voor u klaar. Dit is een gevaarlijke jungle, klimt de met sneeuw bedekte bergtoppen, de geheimen van de oude ruïnes, de ontmoeting met roofdieren en autochtonen, het verzamelen van artefacten en hun studie.
De meisjes vonden het thema van de vakantie, het koken en mode. Hier vindt niemand zal jagen en aan te vallen, maar je nodig hebt om snel te vinden producten en gebruiksvoorwerpen van een New Year's tafel te bereiden, maar ook om het huis schoon te herstellen, hangen versieringen, en verzorgen van je outfit.

Maak je geen zorgen, er is hulp

een impasse bij het proces van het doorgeven? Heeft u assistenten die een idee waar je gaat of waar is de gewenste object zal geven. Maar wees zuinig – assistenten hebben tijd nodig om te herstellen, zodat onnodig door te verwijzen ze beter te onthouden. Om te gaan met de uitdaging van hun eigen, het is zo leuk.


Ook, let op de tijd die is uitgetrokken voor elke opdracht. In sommige spellen, kunnen de instellingen worden uitgeschakeld om de vrijheid van handelen voor onbepaalde tijd te genieten.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more