Favorieten

Ridders en Prinsessen

Spel Knights and Brides

Ridders en Prinsessen

Knights and Brides

De plot van het spel Ridders en Prinsessen zal zich in verschillende richtingen ontwikkelen. De ene zal voor de ridders zijn - de andere voor dames uit de samenleving. De machtige ridders vechten het liefst in arena's, en een mooie dame om voor het landgoed te zorgen en hun fans een verscheidenheid aan goodies te vermaken.
U staat voor een moeilijke keuze. Om te beginnen met het geslacht van het personage en zijn typen. Meisjes zullen in staat zijn om stijlvolle en energieke en charmante rijke dames te worden. Jonge mensen zullen kunnen kiezen tussen goede of gedurfde ridders. Welke je kiest, hangt af van je afkomst, die uiteindelijk in de toekomst open moet zijn. Speel Ridders en Prinsessen met z'n tweeën, en alleen. Later, een paar, kun je het altijd vinden. Wanneer de ridder gestuurd wordt om te vechten en het aan zijn dame opdraagt, beloont ze hem met geschenken. Maar als de dame van de samenleving haar ridder heerlijke zelfgemaakte gerecht trakteert, neemt de kracht ervan vele malen toe, waardoor er meer kansen zijn om de wedstrijd te winnen.
Ook moet je landbouw ontwikkelen, verschillende dieren voeren, huizen oogsten en nog veel meer.
Ridders en Prinsessen is perfect voor vrijetijdsactiviteiten. De game is behoorlijk kleurrijk en heeft een goed geluidsontwerp. Vind vrienden en ga samen op spannende missies en missies. Je kunt extra items kopen in de game store, maar voor de lol moet je duur betalen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more