Favorieten

Ardillas Vs Zombies

Spel Squirrels vs Zombies

Ardillas Vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Het spel Ardillas Vs Zombies gaan we met u in de diepten van de ruimte. Er is een planeet leeft een redelijke zaad eiwit. Eeuwenlang werden ze die in de landbouw, studeerde verschillende wetenschappen - kortom leven zoals wij dat doen. Als het een van de wetenschappers experimenten op het verbeteren van kunstmest en iets verknald met chemicaliën. Wanneer gespoten op het testveld vliegtuig ongeluk vloog over de begraafplaats, en het geneesmiddel werd op het kerkhof, en vanwege hem dood tot leven komen en veranderd in zombies. Nu is deze horde monsters verhuizen naar een van de nederzettingen van het eiwit met het doel om het de kaart te vegen. Bent u een van de officieren van het leger van de stam, en nu heb je aan de verdediging van de nederzettingen te organiseren. Je soldaten raked uit het arsenaal van speciale noten, die bij het schieten in staat zijn om monsters te doden. Nu is uw taak is om defensief squads in de weg na een zombie die uw sector van het vuur te ontvangen en moet vernietigen van de vijand is nog steeds op de rand te zetten. Voor moord krijgt u punten. Klik ook op de sterren verschijnen op het veld ze je geld geven. Bij hen kunt u nieuwe rekruten te huren, maar ook om nieuwe defensieve structuren te verkennen. Bij elk niveau het aantal vijanden zal toenemen, en de monsters zijn gevarieerd. Dus je kunt zo de officier die verantwoordelijk is voor de verdediging zal moeten om te komen met uw verhuizing. Het zal ontwikkelen in je Talan strateeg en intelligentie
Game Ardillas Vs Zombies is een zeer leuke gameplay, maar ook funky graphics en muziek. Download het op een van uw favoriete apparaten, en gewoon leuk om tijd door te brengen. Ook kun je spelen, en op het internet. Als u wilt uw voortgang andere te zien dan ga je gewoon Registratie. Dit geeft je een kans om te kijken naar het succes van de andere spelers en tonen hun geven. Geniet van het spel en tijdverdrijf.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more