Favorieten

Jelly Survival

Spel Jelly Survival

Jelly Survival

Jelly Survival

In het spel dat we Jelly Survival krijgt in een fascinerende sprookjeswereld waarin gelei druppels wonen. Onder hen waren er twee onrustig en vrolijke broer Todi en Jim. Hun nieuwsgierigheid en onbedwingbare dorst onderzoek is ze altijd duwen op avontuur. Vandaag de dag, besloten ze om de afgelegen vallei, waar volgens de legende, de mensen van hun leven ouderling die een heleboel interessante dingen te weten te bezoeken. Jij en ik bij hen in dit avontuur. Voor ons is er een manier waardoor onze helden lopen, het is gevuld met een verscheidenheid van vallen en obstakels. Jij en ik moeten onze personages besteden, zodat ze niet in hen vallen en niet sterven. Op de weg, verzamel gouden munten, die u de mogelijkheid om een scala aan tools die nuttig zijn voor onze helden op weg kunnen kopen zal geven. Bij elk niveau het aantal vallen zal toenemen en je zal hebben om de wonderen van de behendigheid tonen om ze te vermijden. onze helden kan worden bediend met de controle- toetsenbord en een muis
Game Jelly Survival vrij hilarisch script, die samen met de prachtige graphics houdt de spanning spelers en geeft hen een goed humeur. Ze ontwikkeld op basis van HTML5-technologie en is meer ontworpen voor touch-apparaten. Download Jelly Survival op uw toestel en geniet van je favoriete momenten van het spel. U kunt ook hun vrienden uitnodigen om deel te nemen of om de concurrentie tussen de andere spelers te houden. Maar voor deze moet je de minimum inschrijving geschieden, dan is al uw voortgang wordt weergegeven op je profiel speler.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more