Favorieten

Kitchen Slacking

Spel Kitchen Slacking

Kitchen Slacking

Kitchen Slacking

Voor ons is een nieuwe spannende spel van de onderneming Keuken Slacking Softgames, dat gespecialiseerd is in de productie van games voor touchscreen-apparaten. Daarin zullen we kennis maken met een jong meisje, Sarah. Sinds mijn kindertijd, vond ze knutselen in de keuken helpen van mijn moeder met de voorbereiding van een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Toen ze ouder werd, werd hij toegelaten tot de Food Institute, die briljant in een paar jaar klaar. Onmiddellijk daarna kreeg ze een baan bij een van de cafés van de stad. Vandaag de dag, haar eerste shift op het werk, laten we haar helpen omgaan briljant met orders van klanten. Op het scherm zien we een gerecht besteld gast, het rechter paneel we hebben om het te selecteren en te koken te beginnen. Vergeet niet dat de chef-kok plaatsen in de loop der tijd zal tot u komen en controleer of je doet het goed, en op een bepaalde datum. die is gedefinieerd voor de bereiding van elk gerecht. Als je baas ongelukkig zullen zijn, in het slechtste scenario, kon je verliest je baan. Vergeet niet dat met elk niveau het aantal orders zal toenemen, en uw taak is om alles te doen
Keuken Slacking spel geschreven in HTML5 nieuwe platform, die op grote schaal tegenwoordig wordt gebruikt. Vanwege dit zul je in staat om het spel niet alleen spelen op de lokale computer en een laptop, maar ook op het zo overheersend vandaag touch-apparaten te genieten. Prachtig getraceerd graphics, geweldige muziek en interessante plot zal niet onverschillig laten niet één speler. Immers, dit spel is geschikt voor alle leeftijden en zal een beroep niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen. Snellere Download Kitchen Slacking op uw favoriete apparaat en duik in de magische wereld van de magie, waar de chef-kok zijn meesterwerken. Ook kunt u gewoon het spel te spelen op het internet. En wie weet misschien zult u de titel van de beste chef-koks in de wereld te winnen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more