Favorieten

Little Alchemy

Spel Little Alchemy

Little Alchemy

Little Alchemy

In oude tijden leefden we alchemisten die de verschillende elementen die het mogelijk maken om nieuwe stoffen en voorwerpen te verkrijgen kon verbinden. En de oude alchemisten waren oude mannen met lange baarden. En geen wonder, want deze training hun hele leven lang vertrokken, en ze konden niet alle geheimen van deze fascinerende wetenschap weten. Kan niet gezegd worden over jou, mijn jonge vriend, want voor je spel Little Alchemist, waar je echte magie kan doen. Je zult de verschillende items hier te sluiten, waarmee u nieuwe items te creëren. En je hoeft dit alles zal worden in de lege wereld, die zeker zal worden omgezet nadat u een hand hebben gehad. vuur, water, lucht en aarde: In eerste instantie zal je 4 elementen. Beginnen ze te verbinden met elkaar met behulp van een combinatie opgevat. Geleidelijk zal het spel Little Alchemy je meer en meer nieuwe items te geven. En alle van hen zul je in staat om opnieuw te verbinden, waardoor zijn eigen set van objecten en eigenschappen uit te breiden. En geleidelijk aan, in deze wereld zullen er steden, wolken, vulkanen, rivieren en nog veel meer. Alles wordt alleen beperkt door uw verbeelding, want het spelen van het spel Little Alchemist bijna oneindig kan zijn. alles wat je 560 verschillende items en features zullen beschikbaar zijn, die je kunt krijgen. Gameplay in Little Alchemy spel is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar te gaan door de rechterarm regio geselecteerde items op de speelruimte. superponeren ze op elkaar. Als ze verbinding kunnen maken, dan draaien ze onmiddellijk gebeuren, en je zal de eigenaar van het nieuwe object geworden. Geleidelijk aan, kun je meer en meer complexe objecten te krijgen. dat zal u toelaten om deze wereld die zeer binnenkort in staat zijn om het leven als gevolg van uw inspanningen zullen ontwikkelen. Sommige recepten online game van HTML5:
Water-water = zee
Fire-baksteen =
Brick-Brick = Bakstenen Muur. Dit is slechts een klein deel van het potentieel in deze toepassing, ik hoop dat je in staat zijn om al de mysterieuze alchemie recepten op te lossen en dan kun je doorgaan voor een echte alchemist, die onderworpen is aan bijna alles in deze wereld.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more