Bladwijzers

Kingdom Creator

Spel Kingdom Creator

Kingdom Creator

Kingdom Creator

Magee - mensen bezitten mystic bevoegdheden. Volgens hun grillen nieuwe wezens kunnen worden weergegeven in de wereld, groeien bossen, uitbarstende vulkanen. Ze hebben een grote macht die kan worden gericht aan zowel goed als kwaad. Heb je ooit wilde een dergelijk cadeau hebben? Vandaag in het spel Koninkrijk Schepper, willen wij bieden u de maker van een goochelaar die wil al zijn gave en talenten gebruiken om het koninkrijk van goedheid waarin mensen leefden mijn leven op te bouwen en te genieten van elke dag te worden. Voordat u op het scherm zal een prachtige weide aan de oevers van de rivier zijn. Je moet om het te plaatsen op het kasteel en andere gebouwen. Hieronder vindt u een bedieningspaneel met pictogrammen, die elk verantwoordelijk is voor sommige van je acties zullen zien. Door te klikken op hen kunt u de achtergrond, het weer, uitzicht op het kasteel en nog veel meer veranderen. Hier al hangt allemaal af van je smaak en het talent van de maker. Dus leun achterover en maken hun eigen geschiedenis
Game Kingdom Creator is heel interessant en spannend. Het openen van het Koninkrijk Schepper op onze website vindt u veel tijd door te brengen en in staat om al hun talenten ontwerper en maker te realiseren zal zijn.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more