Favorieten

Stone Age Car Adventure

Spel Stone Age Car Adventure

Stone Age Car Adventure

Stone Age Car Adventure

Vandaag de dag, het spel Stone Age Car Adventure we zullen voldoen aan met u is een favoriet bij onze kleine familie Flintstones. We niet vergeten dat ze leven in het stenen tijdperk, en hun leven is een continue avontuur. Als hoofd van de familie besloot om te komen met een auto. Hij pijnigde zijn hoofd 's nachts, en tenslotte de uitvinder van de' s werelds eerste auto. Nu moet worden getest zadel zogenaamde testrit de nieuwe auto. We gaan actief deel te nemen. Voor ons is een weg vol met allerlei valstrikken, hindernissen, storingen in de grond en springt. Dit alles zal willen compliceren en ons te helpen in het spel. Onze held zal uw auto overklokken bij een bepaalde snelheid. Alle valkuilen je hoeft alleen maar om te springen. Zodra de machine dichter bij hen klikt u op het scherm en maken onze held springen en vliegen over een hindernis. Op de weg, het verzamelen van grote diamanten, die je het spel punten zal geven. Net verzamelen verschillende bonussen die u zullen helpen de levensstandaard te verhogen of om uw auto te repareren
Game Stone Age Car Adventure is een hele interessante en goed getekende graphics. Het openen van de Stone Age Car Adventure plezier zult u uw tijd doorbrengen deelnemen aan de spannende avonturen van het hoofd van de familie Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more