Bladwijzers

volledige onderdompeling

Spel Full Inmersion

volledige onderdompeling

Full Inmersion

Hoeveel geheimen verborgen in de diepten van de zeeën en oceanen. Hoeveel verschillende oude artefacten en schatten rusten op de diepte van de zee. Veel dappere duikers en duikers afdalen in het water te vinden dat er iets interessants. Vandaag de dag, het spel volledige onderdompeling u en fungeren als zodanig onderzoeker. We zullen gaan zitten met u en begint te bathyscaaf ondergedompeld. Volgens de legende, er bevinden zich op de zeebodem ontelbare schatten. Maar zodra waren er militaire acties tijdens de Tweede Wereldoorlog en al het water ruimte bezaaid met mijnen. Dus we wachten voor een heel gevaarlijk en spannend avontuur. zorgvuldig te kijken naar het scherm. Het zien van mijnen onmiddellijk alles wat niet zou lopen in hem, opdat ze ontploffen doen. Elke explosie zal schade aan uw bathyscaaf veroorzaken. En het kan gebeuren dat u niet het eindpunt van de reis te bereiken, maar gewoon omkomen
Game Volledige Inmersion heel fascinerend, met goed doordachte plot en mooie graphics. Opening volledige onderdompeling op onze website u koel je tijd onder water naar de submersible reizen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more