Favorieten

Woodoku

Spel Woodoku

Woodoku

Woodoku

Voor iedereen die graag zijn tijd besteedt aan het oplossen van verschillende puzzels, presenteren we een nieuw spel genaamd Woodoku online. Je zult door vele niveaus van een fascinerende puzzel moeten gaan. Op het scherm voor je zal er een speelveld zijn, verdeeld in een gelijk aantal cellen. Onder het speelveld zullen blokken verschijnen met een bepaalde vorm. Je moet alles zorgvuldig onderzoeken. Gebruik je muis of vinger om het blok te slepen en op een bepaalde plaats op het speelveld te plaatsen. Je hebt alle blokken nodig om een enkele lijn te vormen. Dan zal het verdwijnen van het scherm en krijg je er punten voor.
Hoe speel je Woodoku?
De regels van het spel zijn erg vergelijkbaar met Tetris. Je moet de rijen op het speelveld vullen. Een gevulde rij wordt leeggemaakt en je krijgt punten. Het belangrijkste verschil tussen Woodoku en Tetris - de houten blokken moeten handmatig worden gesleept en op het speelveld worden geplaatst. Hierdoor heb je de mogelijkheid om na te denken over waar je het moet plaatsen.
Speel Woodoku online op Game-Game.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more