Favorieten
skill Games

skill Games

Speel gratis online skill games, dan trainen een vaardigheid. Helpt u verhalen met een sport-bias, het leger en gewoon plezier. Proberen om de baan te krijgen om te voorkomen dat crashen in obstakels; Dompel de belasting van de machine; beklim de hoogste boom. De doelverdediger moet behendig de bal te vangen, en de bestuurder – de auto parkeren op de parkeerplaats, om gevaarlijke stunts uit te voeren en ontwijk achtervolging. Behendigheid vraag en handen bij het spelen vingerhoeden, en om de ballen op het veld te vernietigen, moeten ze behendig te schieten gekleurde schelp. Heroes of adventure games hebben ook lenig om een ​​diamant te krijgen te zijn.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 11)

Behendigheidsspelletjes per categorien:

Flash games vaardigheid, die elk ja

skill Games skill Games Ik wil niet alleen slim, maar ook slim zijn. Wanneer deze eigenschappen gecombineerd in een persoon, voelt hij zeker, zoals kan optreden in elk geval. En niet te verkwisten de vaardigheden om onze rubriek waar iedereen kan vrij in de skill games om te spelen zonder beperkingen te helpen.

 

De Agility kan worden uitgedrukt in de mogelijkheid om gelijktijdig jongleren zes fakkels, springen over obstakels, of zoenen op straat, zodat het niet wordt opgemerkt door anderen. Het belangrijkste is om zichzelf staat hoe moeilijk het ook lijkt te zetten en nauwkeurig uit te voeren is,.

Laten we enkele van de onderwerpen

Skill Games vrije worp voortdurend iets nieuws, maar soortgelijke trends zijn waarschijnlijk te onderwerpen dan de aanwijzingen van de gameplay. Platform kunnen voldoen aan nieuwe personages, maar zal nog steeds platformer, en je zult weer te rijden voor de site te jagen voor artefacten, vijanden te vernietigen, het vinden van een uitweg, of andere manier. Om de test te slagen, je behendigheid nodig om niet in de afgrond van de berg niet te glijden en blijf op de touwen te vallen.

 

skill Games Flash behendigheidsspellen ook expressie en andere noodzakelijke kwaliteiten. Bijvoorbeeld, nauwkeurigheid, snelheid, observatie en vindingrijkheid. In een sport zonder handigheid kan niet doen, en zelfs uithoudingsvermogen zal niet helpen je overleven de lange termijn, als je de obstakels die moeten springen of niet in staat zijn om het doel te raken in biatlon kantelen, en in de boksring u zal worden gepositioneerd in de eerste ronde, zo niet verzinnen oorzaak zijn verpletterende slagen. Elke reiziger moet wendbaar zijn, om te gaan met onverwachte problemen langs de weg. Moet in staat zijn om een ​​levende, piranha besmette rivier te zwemmen, maak een vuur te bouwen tijdelijke huisvesting, naar de berg te veroveren te maken, het vinden van een uitweg in de grot, spring over het gat, te ontsnappen aan de inboorlingen en wilde dieren.

 

kaart bedriegers en slijpsel – zijn nog steeds de Dodgers! Ze vakkundig vervormen kaarten en de bal te verbergen, bedriegen simpletons. Voor hun acties moeilijk te volgen, zij scherpen hun vaardigheden lang.

 

We kunnen ook een behendigheidsspel spelen met de populaire bestemmingen, zoals ballen. Multi-gekleurde bollen slang run, die van de bovenkant en lijken uit het niets. Dat ze niet gevuld alle velden, moeten ze worden vernietigd door schieten of geruild, het creëren van gelijke groepen. Handigheid vereist is en tijdens het rijden, vooral bij gladheid. Beheer van vrachtwagens en personenauto's, in een poging om te passen in de rotatiesnelheid of neem zijn plaats op de parkeerplaats. Ook leuk om te spelen in de drift waar de auto dreigt te krijgen van de weg met een scherpe bocht.

Wie is bij ons, hij is een slimme

Speel skill games online gratis geïnteresseerd in elke leeftijd. Wie zou niet willen om je reflexen te testen en te verbeteren met behulp van virtuele entertainment? U kunt vissen, chirurgische operaties aan de auto, vechten, reizen, sport, dans repareren.

skill Games Simulatie realistische en flash-producten ontworpen voor jonge en oudere spelers. In de buurt van Dora, Tom en Jerry, en Little Red Riding Hood hier grenzen aan oude vrienden – Super Mario en Sonic de blauwe egel. De helden van cartoons en strips, tv-series en filmsterren zijn betrokken bij een verscheidenheid van verhalen. Ze bouwen en te vernietigen, rijden op snelheid en op zoek naar aanwijzingen, dwalen in het doolhof, jacht en vluchten zelf. En u zal bij hen:

  • rennen, springen en vliegen
  • Shoot
  • Move
  • Zoek
  • Om te overwinnen

Bij ons, je nooit vervelen, omdat we weten veel over een echt spannend spel.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more