Bladwijzers
vechtspellen

vechtspellen

De opties zijn veel vechtspellen, en je kunt ze gratis spelen. U kunt de hand vechten om de hand of arm zich aan de tanden. De vijand zal altijd waardig – niet ontspannen. Daag jezelf uit in de sport-arena, ring gladiatoren, in een straat gevecht. Sinds de strijd, heb je de minimale vaardigheden, maar niet voor lang – Binnenkort krijgt u een kans om de prestaties te verbeteren. Na elke wedstrijd de rekening krijg je een bepaald bedrag, dat afhankelijk is van de uitkomst van de strijd. Neem het aan gezondheid, charisma, defensie en wapens aan te vullen. Nu is het tijd om te handelen, om zeker te winnen.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Spellen vechtspellen Categorie:

Fighting games gratis – beste entertainment er

Fighting games online Fighting games online In onze spellen, alles is mogelijk en alles is toegestaan. Vechten met vuisten en voeten, het gebruik van wapens, vechten met pestkoppen zichzelf of een aanval op de voorbijgangers. Hier vindt u niet beschuldigen van onrechtvaardigheid, want één kracht is juist. Zelfs politici en filmsterren zijn niet groot probleem, als je iets tegen hun imago hebben. Start een gevecht in het spel te spelen, selecteert u de vijand.

Ga door de secties

Doe mee met de Ninja en opgeleid bezit nunchaku, zwaard, en de elementen van martial arts. Deze ongrijpbare soldaten te trainen voor vele jaren een echte auto moordenaar geworden. Je hoeft alleen maar een paar eenvoudige levels te nemen, om hun perfectie te bereiken. Zal je Ninja Turtles, die sensei Splinter leert. Hij wilde niet weigeren om te zorgen en u, en als je klaar bent, ga met de vier dappere schildpadden ontruimd vijanden ondergrondse doolhoven en stedelijke prairie.

 

Vechten Super Heroes spannend, omdat ze ongewone krachten bezitten. Open Gevecht spelletjes op rij en uitgegroeid tot een sterke, wendbaar, snel en onverschrokken stripfiguur. Ervaar de kracht van de hamer god Thor, Captain America helpen omgaan met de robots, en Batman om monsters te verslaan. Tekens anime en manga is ook uitgenodigd om te spelen in de strijd. Megamen, Naruto, Ben 10 en veel jonge mannen kwamen om te vechten en te winnen. In hun arsenaal aan moderne wapens en magie, maar het belangrijkste is – ze zijn vol van nobele hardnekkigheid waartegen de verraderlijke vijand niet weerstaan.

Fighting games online
Fighting games online De vreemdelingen vallen! Is het mogelijk aan de zijlijn wanneer je wereld staat op instorten te blijven? Richt je opstandig tegen de indringers, en hebben ze verwijderd bij hun achterlijke planeet. En om te gaan met zo'n moeilijke taak, draag handschoenen en ga naar de boksring waar u de meest geduchte concurrenten hebben uitgedaagd. &Nbsp;

 

Sports games gratis gevechten zoals die hij zich bezig met martial arts of gewoon kiest zijn weg naar Olympische hoogten. Hier is het mogelijk om de stunts van Jackie Chan, Rimbaud met zombies, sneeuwpoppen en koeien te herhalen, regelen boksen. Sumo worstelen en zo verschillend, maar even interessant. In het eerste geval, het indrukken van de dikke man in de tweede – deelnemers tonen een echte show.

 

Toch zijn veel onderwerpen die in onze rubriek, en kan worden onderverdeeld in categorieën:

 

  • De oude gevechten: primitieve mensen en gladiatoren
  • Slag van middeleeuwse ridders
  • fi, fantasie en mystieke strijd
  • Vechtsporten
  • Moderne gevechten

games spelen gevechten nooit moe van

De jongens altijd leuk om te worden vergeleken krachten, zelfs als ze de kans om te spelen op de computer strijd niet hebben gehad. Primitieve jongens bijten en krabben, woog stoten elkaar aan met clubs. Antieke jongens vochten met houten zwaarden, het beoefenen van ongewapend gevecht en dus voorbereiden om soldaten te worden. Leeftijden vrijwel onveranderd gevechten – kwam opnieuw in het spel zwaarden, knotsen en vuisten. Misschien is er iets veranderd in de moderne tijd? Je zou verbaasd zijn, maar bijna alles hetzelfde gebleven, maar nu liever om te vechten in een virtuele wereld waar de speler niet wordt gekwetst door deze en lijden alleen de bots.

 

Selecteer de simulator met realistische acties en flash producten. Overal zijn er aantrekkelijke kant en de verschillende mogelijkheden. Verschillende rondes of niveaus nodig hebben om te overleven in de wedstrijd, waardoor schade aan de tegenstander en om maximale game punten te scoren en het record.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more