Favorieten
Flying games online

Flying games online

U kunt vliegen in een droom, en je kunt de online game Fly openen en speel ze gratis van de omvang en diversiteit. U kunt een vogel gemakkelijk geworden, en een eigen vleugels zal wind stromingen te vangen. Of ervaar de vreugde van de vlucht op de vleugels van het zweefvliegtuig. Lanceer een vlieger of een modelvliegtuig. We hebben een sportieve en gevechtsvliegtuigen, alsmede in de ruimte raketten en fantastisch middel van de vlucht. Acceleratie kan worden ingesteld katapult of springen op een trampoline. Sprong met een parachute en proberen te plannen in een cirkel op de grond – Dit is uw doelgroep. En een helikopter spuiten formulering om de brand te blussen.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Flying Games per categorien:

Flying Games – voel je vrij man

Flying games online

De mens heeft al lang zijn droom om te vliegen, maar is nog steeds op zoek naar nieuwe manieren om boven de grond te stijgen. Flying Games, is een alternatief voor deze man en toegankelijk voor iedereen. Dan zal iedereen in staat zijn om een ​​piloot van het vliegtuig te worden, of om te zetten in een vogel te bezitten vleugels om de ruimte boven de grond te ontleden.
versie van het spel online Vliegen met ons genoeg, zodat u kunt genieten van een jarenlange droom van de mensheid.

  • bestuurde vliegtuigen, helikopters en raketten de ruimte
  • parachutespringen
  • stijgen op de vleugels van het zweefvliegtuig
  • Gebruik de katapult
  • Zet in de schepping van de vleugel
  • Test de vlucht met een krachtige versneller

Geboren te lopen, ook wil vliegen

Flying games online

Flying games online Niet alle vogels kunnen vliegen, ook al hebben ze vleugels, zoals pinguïns, kippen en vertegenwoordigers van de "boze vogels". Maar dan willen ze de vreugde vlucht ervaren. Dus ze komen met manieren om omhoog te klimmen. Angry Birds worden gebruikt om deze katapult, en zeer succesvol. Elke vogel wordt een projectiel toen haar vrienden geef het versneld met behulp van dit apparaat. Een pinguïn boos Yeti, en nu gooit hij ze in de lucht vleermuis.
Ook dieren hebben aangepast om te vliegen, dat mag alleen op de grond lopen. Buren beren gebruikt om deze katapult, maar ze moeten om de vlucht van een hoogte te overwegen van niet slopen of hun houthakker bos met zijn scherpe bijl.
Blijf op de hoogte met een dergelijke klasse en mensen – springen op een trampoline, trampoline of met behulp van een katapult, kunt u de vreugde van een korte vlucht te ervaren, en tijdens een sprong in de lucht te verzamelen bonus items te vangen.
bleef spelen online Vliegen, en opstijgen in de ruimte met de super helden om hen te helpen op de grond vallen om de komeet stoppen of af te weren van de aliens. Maar ze willen de draken te vallen de dorpelingen, en je kunt tijdens de beschietingen van deze legendarische roofdieren te beheren. Of ga naar de verovering van de sterren met Belka en Strelka – De eerste hond-astronauten.
Natuurlijk, we hebben en het spel Vliegen in vliegtuigen, het is het eerste wat je aandacht besteden aan de jongens in deze categorie. We hebben strijders en passagiersvliegtuigen. Het beheren van militaire uitrusting, moet u verkenningsmissies en druppel bommen uit te voeren op de vijand en laat de vijandelijk vuur. &Nbsp;

Flying games online

Flying games online en het beheer van de civiele vliegtuigen is ook verantwoordelijk, omdat je de beveiliging van veel passagiers. Wanneer het weer draaide slecht, krijg je in de sneeuw, onweer of storm, houden de zware auto zal niet gemakkelijk zijn.
Op de helikopter moet je branden blussen, evacueren de gewonden, mensen te redden van gevaarlijke laesies spuiten meststoffen, en zelfs vechten. Het is ook mogelijk om de eerste helikopter te leveren aan het gewenste punt, en dan overschakelen naar de parachutist en spring naar de aangewezen plaats, vechten in de lucht met de wind, die probeert om je weg te dragen.

Games Vliegen over de licentie van de piloot kwestie

Piloot van elke technologie kunnen we een te worden. Ja er technologie – je kunt vliegen fee, pegasus, kleine vogel, bij, gevleugelde pony's, want voor je het gratis spelletjes Vliegende. Naast de vlucht, elk spel heeft zijn extra taken, en verandert de gameplay in een spannende voorstelling. Stel je tegelijkertijd vermijden kruisvuur, streeft naar een soort artefact, bang om geraakt door een fragment van een asteroïde, en proberen om meer vijandelijke eenheden te schieten. En omwille van game punten en een nieuw record. En als je samen te spelen, de opwinding en enthousiasme zijn gegarandeerd. Kan het niet geloven, gewoon proberen voor jezelf.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more