Favorieten

1100AD

Alternatieve namen: 1100AD: Becoming amber land

1100 AD Online - een gratis browser-based multiplayer online game, te spelen waarin je kunt voelen als een heerser van een kleine provincie. Op genre online strategie in 1100 behoort tot de economische simulatie spel. Goed, zeker ieder van ons ooit wilde een pauze van deze onderdrukkende en grijs werken elke dag te nemen en voel jezelf een deel van de oude wereld? 1100 AD Online game strategie die zal genieten van elke kenner van dergelijke producten.

Doe mee met het spel 1100 AD neemt niet veel tijd in beslag nemen en is niet bijzonder moeilijk proces. Het is heel eenvoudig: u uw accountnaam, wachtwoord en e-mailadres in te voeren. Dan, in uw e-mail inbox, ontvangt u een e-mail met de activatie van uw account, zal deze registratie dan in 1100 AD.

Zoals we al vermeld, AD 1100 online spel waarin u de beschikking over een klein stadje in de stand van zaken die is volledig afhankelijk van u. Chronologisch, de gebeurtenissen in het spel, kan worden toegerekend aan de periode van de Middeleeuwen, en het betekent dat het belangrijkste doel is om je stad te beschermen tegen de voortdurende aanvallen van buitenaf indringer. Dit betekent dat de verdediging geen twijfel bovenop zou moeten zijn, en de troepen zijn altijd klaar voor de strijd. Maar voor de reguliere militaire operaties niet nodig om de belangrijkste aspect dat de game 1100 AD houdt Online missen - de economische component, die essentieel is voor de ontwikkeling van uw provincie. In dit spel moet je in staat zijn om niet alleen een goede manager en leider, maar ook een bevoegde commandant, na diplomatieke overeenkomsten niet altijd de manier om problemen op te lossen, en soms noodzakelijk om toevlucht te nemen tot het gebruik van geweld.

Gameplay ontwikkelaars geperfectioneerd tot in de puntjes, en het is heel duidelijk te zien. Een treffend voorbeeld van de zorg over de spelers is het vermogen om veilig te rusten je rijk en werven van het benodigde aantal troepen in de eerste twee weken van het spel. Pretty goede zet van de kant van de ontwikkelaars toegestaan ​​nieuwkomers zich comfortabel voelen in eerste en maak je geen zorgen over het feit dat razmetennymi aan gort rivalen overtreffen ze op verschillende niveaus. Ti twee weken kunt u altijd besteden aan zulke belangrijke zaken als de bouw kreposttnyh muren, verhuren en bewapenen van troepen of deelnemen aan steekspelen en toernooien, een praatje met de buren.

Speel het spel 1100 AD is leuker met je vrienden, want in het spel perfect implementeerde een systeem van clans en gilden, en lid van de clan zijn de moeite waard. In het meest pessimistische geval is, krijg je bonussen clan, en in de meest optimistische - de steun en hulp van hun collega's op elk moment dat het nodig is voor u.

Het beste van alles, zo blijkt, wanneer je begint het spel online 1100 AD te spelen - is dat het niet veeleisend aan de tijd doorgebracht in het spel. In grote lijnen, om te volgen en organiseren van al je niet meer dan twintig minuten pyatnidtsati dag nodig hebben. Al uw opdrachten zullen worden gehoord en opgevolgd uw onderwerpen, in feite, de meeste elke actie werkt automatisch. Dit betekent dat de monitor of bevestigen hun prestaties die u nodig hebt niet.

Een andere grote stap van de ontwikkelaars - het is een kans om persoonlijke adviseurs te verwerven. Nou, laten we zeggen dat je absoluut niet geïnteresseerd in militaire zaken in de staat, en de economische is in uw persoonlijke begeleiding. Geen probleem, het huren van jezelf een militaire adviseur, die zal ervoor zorgen dat uw militaire beleid altijd op de hoogte is geweest. Dus speel in 1100 AD zal echt interessant en plezierig.

1100 AD te spelen als iedereen, zonder uitzondering, die houdt van het ontwikkelen en spannende gaming producten. Niet treuzelen, registreren en te bewijzen dat we het verdienen om een ​​echte winnaar te zijn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more