Bladwijzers

11x11

Alternatieve namen: Football Manager

11x11 online spel - het is een zeer populaire voetbalmanager spel, waarin je de coach van zijn eigen voetbalteam hoofd zal zijn. Doe mee met het spel 11x11 is als volgt: u de partitie te selecteren op "play", en ga naar de registratiepagina 11x11. Op deze pagina om het spel online te spelen 11x11, moet u de gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, selecteert u de server, geslacht, interfacetaal, land van verblijf en commando en klik op 'registreren. "In te voeren

Voordat je het spel online 11x11 spelen, is het belangrijk te weten dat de spelers van het voetbalteam hebben een set van kenmerken die de uitkomst van de wedstrijd beïnvloeden:

In 40 jaar, stopt met deelname aan voetbalwedstrijden.

Game 11x11 online geeft ook leden van het voetbalteam zo speciale vaardigheden

11x11 online voetbal manager heeft belangrijke voordelen ten opzichte van andere soortgelijke spellen. Eerste, online voetbal manager spel 11x11 is zeer eenvoudig in het reglement kan worden opgelost zeer snel, de uitgaven slechts een paar minuten. En ten tweede, voor al zijn eenvoud, 11x11 online dompelt je onder in deze grote voetbal leuk om 11x11 online te spelen zal je niet laten de computer, dat is waarom het zo populair is geworden onder de Internet-gebruikers te verlaten.

11x11 inschrijving kunt u naar een voetbal team van 18 spelers te creëren. Je moet een strategie en tactiek van promotie te ontwikkelen, zoals het team in het algemeen, en in het bijzonder de individuele speler. Online Game 11x11 plaatst je doel om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, het verslaan van rivalen. 11x11 met succes te spelen, zul je nodig hebt om stadions te bouwen en transfers, biedt training, vriendschappelijke en het hoogtepunt van het spel - prijstoernooien.

Je bent roekeloos, emotionele en klaar om zijn voetbalteam naar de overwinning? Start het afspelen van 11x11 nu meteen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more