Bladwijzers

1Pirat

Alternatieve namen: 1pirat

1pirat online - een gratis browser-based online RPG spel, dat wordt bewoond door dappere zeelui en piraten.

Dit spel hoeft niet op uw computer worden geïnstalleerd, kunt u overal speel je toegang hebt tot het internet. Het spel is getest en werkt perfect in browsers zoals: Google Chrome (niet minder dan 10 versies), Mozilla Firefox (versie 4 of hoger) en Internet Explorer (versie 8 of hoger).

Speel igru1pirat online zal zeer interessant zijn, want er zijn vintage en moderne oorlogsschepen, zijn er gevechten op het water en op het land, en een hoop bloeddorstige monsters en lichte ...

Eerste spel piraat, biedt wandelen 1pirat registratie, waarna je je personage kunt maken en start het spel. Maar dit alles in orde is. Dus, een piraat registreren: vul het inschrijfformulier door te typen in de juiste velden in uw e-mailadres, gebruikersnaam (de naam van uw toekomstige karakter), een wachtwoord en kies de vloer voor zijn held. Vervolgens akkoord met de voorwaarden en afspraken van het spel, en dat inschrijving sluit. Als u een account in Facebook, kunt u zich aanmelden bij het spel, het gebruik ervan (zonder langs Registratsiya1pirat op de site).

Nu over het spel zelf. 1pirat online spel begint in het Zuiden Tobacco eiland strand, waar je was na een schipbreuk. Hier vindt u de gewenste eerste informatie over het spel, evenals meet te komen met zijn eerste tegenstander, waarbij leren vechten. Als je op het eerste niveau vragen hebt, kunt u hulp zoeken bij begeleiders en mentoren (hunne hulp competent en begrijpelijk is uitleg over hoe om te beginnen en dan verder reizen in het spel ...)

Eerste Pirate online biedt je personage te kiezen uit een verscheidenheid van beroepen, deze visser, mijnwerker, Scavenger, Piraat en The Alchemist.

Het kiezen van het beroep Fisher (professionele tool - rod), zal je karakter vis te vangen, terwijl het trekken van een aantal waardevolle voorwerpen ...

Het kiezen van het beroep van mijnwerkers (professionele tool - Kirk), zal je karakter ijzermijn halen ...

Collector kiezen van het beroep (professionele tool - Lukoshko en sikkel), zal je karakter paddenstoelen te verzamelen ...

Het kiezen van het beroep Piraat, geloof me, het is geen gemakkelijk beroep, je karakter zal moeten voortdurend nemen aan gevechten, winnen of zinken vijandelijke schepen ...

Het kiezen van het beroep Alchemist (noodzakelijke items - Mortel Boek Reagentia en Scrolls met recepten), zal je karakter te bereiden verschillende toverdrankjes ...

1 online piraten spel heeft verschillende soorten dingen: armor, wapens en sieraden. Al deze dingen kunnen worden gekocht in de winkels.

Armor - is alles wat over je held kan worden gebracht voor zijn verdediging (Helmen, slabbetjes, broeken en nog veel meer), een heel belangrijk ding is het schild en beukelaar (ze zullen een deel van je karakter te beschermen)

Wapen - er zijn 6 soorten wapens: Hammer, bijl, zwaard, mes, speer en Dubin;

Sieraden - ze bevatten magische krachten en voeg held kracht, sluwheid en vindingrijkheid. Dit: amuletten, oorbellen en ringen.

1pirat spel heeft een breed scala van goed ontworpen en zoektocht taken waarvoor prestaties, zal je karakter ervaring opdoen, en geaccumuleerde genoeg geld, kunt u een boot of schip te kopen. Het spel heeft een zeer groot aantal verschillende monsters.

De gezamenlijke ervaring van je held 1pirat online spel kan verdelen tussen fysieke vaardigheden, het bezit van magie, en het bezit van wapens van welke klasse.

Je kunt spelen v1pirat het kopen en verkopen van een verscheidenheid van goederen in de markten van de eilanden, en in prive-winkels.

Op 5-spel eilanden gelegen in verband met een netwerk, Arena - locatie voor gevechten.

Speel het spel online 1pirat, kunt u een bondgenoot, die hier en het kan worden gevonden de strijd tegen de gemeenschappelijke vijanden of bijzonder sterke monsters te gebruiken.

In igra1pirat online bijzondere rol clans, die in het spel heel veel. Clans kunnen kastelen en nederzettingen, en vele andere dingen die niet beschikbaar zijn individueel belegeren ...

1pirat spel heeft een referral-systeem waarmee je je vriend om het spel te brengen, en u zult ontvangen voor bonussen.

Om deze beoordeling slot wil ik toevoegen: het spel is erg uitgebreid en heeft een stuk interessanter. Dus verspil geen tijd, kom dan naar igre1pirat Register en in het spel!

Leef igra1pirat voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more