Bladwijzers

4Sight

Alternatieve namen: 4-site, 4sigt

B 2019 bereidt zich voor om een ​​multiplayer client tactische strategie vrij te geven in het cyberpunkgenre.

Tut vertegenwoordigde niet zo verre toekomst, hoewel je, kijkend naar de personages en plaats van actie, niet kunt zeggen. Elk deel van uniformen en wapens kan naar eigen goeddunken worden voltooid. Natuurlijk zijn ze geleidelijk beschikbaar om meer perfect te vervangen of om te verbeteren wat beschikbaar is. In de stad neemt de tegenstelling tussen clans die een eengemaakte macht willen vestigen over het hele grondgebied niet af. Het is veel redelijker als het detachement vertegenwoordigers heeft met verschillende talenten en vaardigheden die klaar staan ​​om effectief te handelen in elke situatie.

4Sight iPlayer neemt niet alleen actieve acties, maar ook geheime intelligentie aan. Sluipschutters kunnen aanzienlijke schade aanrichten door te snipen, terwijl een samurai erin slaagt om onopvallend en dodelijk te blijven en behendig op moeilijk bereikbare plaatsen kan vallen. Ga op avontuur, bereid je voor om snel te handelen, reageer op acties van tegenstanders met de helderheid van professionals. Je leven hangt ervan af, evenals het resultaat van de missie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more