Favorieten

Negen Werelden

Alternatieve namen: Asgard

Game Nine Worlds: Het is moeilijk om God te zijn.

turn-based strategieën vereisen een duidelijk actieplan om het doel te bereiken. Elk speeltje heeft zijn eigen, maar als je een fan bent van fantasie, een zwak hebt voor de Scandinavische mythes, dol bent op de MMORPG en niet bang bent voor verantwoordelijkheid, dan is het spel Nine Worlds voor jou gemaakt. Asgard wordt verscheurd door de oude goden, en terwijl sommigen goed prediken, neigen anderen de mensen naar de positie van het kwaad. Een lange stand-by leidde tot oorlog, en hoewel het wegebde, flitsten er vaak een aantal hete plekken op en moest men volledig bewapend zijn om de aanval van de vijand af te weren. Welke weg trekt je aan - een rustige buurt met spelers of plundering, smokkel, plundering en gevangenschap? Begin in negen werelden om te spelen en neem de leiding over de stad om het tot eer en voorspoed te brengen door je eigen strategie te kiezen. Je zult privileges en bevoegdheden ontvangen, de kans om alle mogelijkheden op weg naar de overwinning volledig te benutten, is jouw keuze.

100ants 2e spel Om als ervaren speler het spel empty Nine compact te spelen onthoudt u zorgvuldig de Rocks beginnerslesending. U krijgt mogelijke acties, controlemethoden en instellingen te zien. Na zo'n grondige training zullen alle twijfels en vragen verdwijnen en zul je enkele trucjes begrijpen:

 • Nichichkam beter verstopt in zijn stad, totdat ze aan kracht winnen. Wees betrokken bij de constructie van de economie en de ontwikkeling van het leger, en wees sterker en val de buren aan.
 • Persoonlijk kun je alleen maar soldaten oppompen en ze zullen automatisch vechten.

Economie voor de stad is heel belangrijk, en het is noodzakelijk om middelen te verkrijgen en goederen in overvloed te produceren, zodat het leger op alle punten tevreden zal zijn. Regelmatig wachten op het bezoek van bandieten die aanvallen, beroven, breken en uw stad verlaten met de buit. Haast om het bedrijf en de mijn in werkende staat terug te brengen om de stroom items die de schatkist binnenkomen te herstellen. Als je zelf een gewapend bezoek wilt brengen aan je buren, kun je dit doen door het bevel aan je leger te geven, maar doe het alleen als je zeker bent van je eigen superioriteit.

Leer je held kennen.

Laten we beginnen met het feit dat je geen specifiek personage bestuurt, maar een hele stad met alle infrastructuren, inclusief het leger. Maar je kunt soldaten inhuren van de vijf getoonde rassen:

 • Magi
 • Immortals
 • Reuzen
 • Elves
 • Dwarfs

Nadelen met deugden die inherent zijn aan elke soort. Bijvoorbeeld, reuzen beangstigen kabouters, maar inferieur aan elven, en die zullen vallen onder de aanval van kabouters. Bestudeer de kwaliteiten van elk personage, verzin er een gewapende eenheid van en vergeet niet voortdurend deel te nemen aan de verbetering ervan. Dit wordt door elke speler op zijn grondgebied behandeld wanneer de registratie achter de negen werelden ligt. Helden hebben ook categorieën volgens kleurdefinitie:

 • Oranzhevye
 • Violet
 • Krasnye
 • Sinie

Reds zijn de krachtigste en zeldzaamste exemplaren, en blauwe karakters behoren daarentegen tot zwakkelingen, maar ze kunnen worden gedemonteerd als basis voor het samenstellen van zielen van helden, en ze zullen nodig zijn op het moment dat ze helden uitkiezen met hoge indicatoren. Zielen kunnen ook worden gebruikt als een manier om de macht van helden te vergroten, en als je alle kwaliteiten naar de hoogste niveaus tilt, wordt het de meest waardevolle krijger die in staat is om een ​​heel leger van de vijand te verspreiden.

Nine Worlds

iPlayer is een geweldige browser-gebaseerde strategie waarbij je je Napoleontische plannen kunt vervullen, een alliantie kunt creëren, vreselijke bazen kunt vernietigen, het hoogste niveau van de rating kunt nemen, bruikbare bonussen kunt verdienen, de grenzen van je stad kunt verleggen. Maar het belangrijkste is de verovering van de hemelse toren, waar alleen de meest waardige kan klimmen, die alle 100 verdiepingen breekt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more