Favorieten

Ace Combat Assault Horizon

Alternatieve namen: Ace Combat Assault Horizon

Systeemvereisten:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

Oozu: 2GB

Video Card: 512 MB

Disk Space: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - arcade luchtvaart simulator, die de traditie van een van de langst lopende serie genre blijft. In Ace Combat Assault Horizon zal een niet zeer verre toekomst spelen, met name in 2015. De hoofdpersoon van het spel, kolonel Bishop, leider van een eskader van de strijdkrachten van de Verenigde Naties, het uitvoeren van een andere taak voor de radicale bende genaamd "thug" in opdracht van de gecombineerde krachten van de Russische luchtmacht en de NAVO te vernietigen. Tijdens de volgende vlucht, het vliegtuig verscheen uit het niets, met een haai mond geschilderd aan boord slaat hem en bisschop gedwongen om uit te werpen, en ondertussen vliegtuig haai maakt een bocht en neemt een weerloos piloot te rammen. Dit verhaal kan iedereen vermaken, maar het spel Ace Combat Assault Horizon is niet zo eenvoudig, en deze band - maar een droom van de hoofdpersoon, maar de realiteit is dat een dappere piloot vechten met de rebellen ergens in Noord-Afrika, maar veel van de gebeurtenissen van zijn droomstart uitkomen in het echte leven piloot.

Gameplay

Perennial arcade verleden serie geeft haar aanspraak op de trotse titel van een flight simulator, maar het lijkt erop dat Ace Combat Assault Horizon en dit niet nodig was. Controle van het spel makkelijker te krijgen gebouwd en ligt de nadruk op de dynamiek in plaats van authenticiteit. Bijvoorbeeld, in Ace Combat Assault Horizon vliegtuig of kopen een aantal fantastische body kits of wapens is geen grote problemen, alle actie vindt plaats tijdens een vreemd conflict, waar het vechten naast de Russische en de NAVO-piloten, en de belangrijkste vijand is de georganiseerde criminele groep uit Rusland met ruime naam "misdadiger." Echter, het spel Ace Combat Assault Horizon is de eerste van alle delen van de serie, die wordt op de planeet Aarde wordt gehouden, niet in een fantasiewereld met vreemde continenten, maar op een minder bekend vliegtuig. In Ace Combat Assault Horizon je kunt spelen op een vliegtuig, gemaakt door echte voorbeelden en zelfs behield de volledige naam van de modellen, evenals Amerikaanse militaire helikopters of Russische afkomst. Een

Is een serieuze stap in de richting van de simulatie, die enkele van de makers van een van de meest interessante en de meest populaire computer-serie in zijn genre had kunnen verwachten.

CRA

Om verlangen onder de fans van Ace Combat Assault Horizon aanzetten tot kopen een andere versie, hebben de ontwikkelaars een aantal interessante verrassingen geproduceerd. De meest interessante van hen is de control mode CRA. De essentie van deze regeling is om de strijd te vereenvoudigen. Dus, als je de staart van je tegenstander, dat is een gekke ritme begint te kwispelen en opstaan ​​onstuimige bochten, dus neem streven naar een doel op alle onrustige niet mogelijk is, dan is een druk op twee knoppen, je vliegtuig zal worden in de onzichtbare "corridor" gegooid gevangen herhalen van de baan van het doel. Verwar dit niet met de automatische piloot, want als je dat niet van tijd tot tijd om de baan van uw vlucht voor targeting passen, kunt u deze "corridor" te verlaten, een CRA kan automatisch uitgeschakeld. Innovatie werd met gejuich begroet en volledig gemigreerd naar multiplayer gevechten, maar niet alle spelers waren onder de indruk van een dergelijke onderneming, en voor hen in de multiplayer-functie werd toegevoegd creëren van gevechten waar je de CRA niet kunt gebruiken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more