Bladwijzers

Schoppenaas

Alternatieve namen: Schoppenaas

Ace of Spades - kubieke, multiplayer, team spel in de eerste persoon. Ace of Spades spel vrij specifiek, alle details, elementen en zelfs helden hebben de vorm designdetails.

Zoals elke computer game, Ace of Spades heeft online aanspraken op de parameters van uw computer. Daarom is het raadzaam om de conformiteit van deze systeemvereisten, die niet ingewikkeld te controleren:

 • Kloksnelheid - 800 MHz;
 • RAM - 256 MB
 • Harde schijfruimte - 10 MB;
 • Kaart - 64 MB
 • Verbinding met het internet;
 • Toetsenbord,
 • Mouse.

Ervoor zorgen dat alles correct kunt u overgaan tot registratie in het spel is. Maar alles is niet zo gemakkelijk, omdat je Ace of Spades gratis kunt downloaden van torrent. Ace of Spades of registreer je karakter, die zal worden:

  1. Bezoek de officiële website van het spel Ace of Spades;
  2. Als u het downloaden spel te selecteren,
  3. Kies - registratie;
  4. Voer de naam van je karakter;
  5. Geef ofwel een geldig e-mailadres. Geadviseerd om de juistheid van deze gegevens te controleren u;
  6. Kies - registreren.

Aan het begin van het spel al begint met de selectie van de wedstrijd. Hier worden de spelvarianten: failure mode, een paar heuvels, een diamantmijn, zombie modus en team battle. Elke modus heeft zijn oorspronkelijke kenmerken passage. Kies vervolgens uw team, groen vilt vilt blauw. Maar nu kun je je karakter kiezen. U krijgt de kans om een ​​van de voorgestelde vier klassen te spelen:

 • Foreman;
 • Sniper,
 • Rocketeer;
 • Miner.

Foreman - melee zijn schop. Een primaire wapen: een machinegeweer en een pistool, zijn er granaten, tank en trechterwanden tot zijn beschikking. Heeft een superwapen - snelvuur machinegeweer en bazooka.

Sniper - melee - pikhouweel. Wapen: geweer, pistool. Ook mijnen, bunker en een kleine muur. Zeer snel, wendbaar en beter varieerde.

Rocketeer - melee - schop. Uitrusting: automatische, raket rugzak. Ook, rocket launcher, granaten. Vliegen met raket rugzak.

Miner - een pick of schop in de melee. Uitrusting: pistool en dynamiet. Ook barricaderen en trappen. Sterk in melee en meteen blaast veel faciliteiten.

Speel online game Ace of Spades met dergelijke tekens zal niet vervelen. Qua uiterlijk zeker dat ze niet veel verschillen. Het belangrijkste doel van dit spel - om te overleven, om iets op te bouwen, maar het eerste wat zelf verdediging en strijd vijanden voor het leven. Je rennen en meteen staan ​​en een keer schieten, en goed, dat je dit allemaal al. Maar dat is niet alles, want in elk spel modus beschikbaar zijn, naast hun taken. In het algemeen is er geen tijd om te rusten. En dat is goed, want dit is het echte spel.

En dat is waar het allemaal en de behoefte voelen om te leren om de Ace of Spades, geen andere manier te spelen. Het belangrijkste om te onthouden - het creëren van een correcte en snelle bescherming - de sleutel tot succes in de strijd.

Ace of Spades spel op de markt pas sinds 2011, en is niet zoals de gebruikelijke vorm, maar het heeft al zijn fans. U kunt een van hen geworden. Goed spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more