Bladwijzers

Aeon cryohazard

Alternatieve namen: eeuwigheid

Aeon Cryohazard: hoe zal jouw planeet zijn?

Je bent bekend met het principe van werk in economische strategieën, maar als je niet bang bent voor grootschalig werk en een serieuze verantwoordelijkheid, zal het spel Aeon Cryohazard je in de weg zitten. Je zult de kosmische uitgestrektheid ontdekken, de ongekende schoonheid van sterrenstelsels, de mogelijkheid om een ​​nieuw leven te doen herleven, de planeten bevolken.

Er zijn ook genoeg

problemen, omdat de vijanden tussen de sterren speuren, op zoek naar bevolkte gebieden om te worden gevangen. Onlangs zijn de Kryons vijandig geworden tegen alle levende wezens. Het leven vinden op de planeten, ze vernietigen gewoon de bevolking om hun eigen militaire basis te bouwen. Ze laten ook geen onbewaakte hoeken van de ruimte achter, omdat hoe meer vuurpunten ze plaatsen, hoe formeler ze zullen zijn.

. Probeer Krion voor te zijn, om je eigen kolonies en wapens te maken die elke aanval kunnen afweren. Er is geen reden om op één planeet te zitten, wanneer er zoveel om hen heen zijn, en iedereen is klaar om gasten te ontvangen, wat het interessanter en productiever maakt om Aeon Cryohazard te spelen.

Jij bouwt je eigen, nieuwe wereld!

Aeon Cryohazard-registratie is nodig om deel uit te maken van de virtuele wereld van de browsergame. Ontmoet vervolgens de spelers die zich hier op hun gemak hebben gesteld en wat ervaring opdoen. Als je met hen mee gaat in vriendelijke allianties, zul je samen het gebied onder de knie hebben en ze kunnen beschermen. Maar niet alle kolonisten zijn even nuttig onder hen potentiële vijanden waarmee conflict onvermijdelijk is.

De ontwikkeling van de nederzetting zal actief worden gepromoot. Om je op een nieuwe plek te vestigen, bouw je:

 • Bars, cottages, wolkenkrabbers en andere residentiële gebouwen
 • orbitale pistolen
 • Shakhty
 • Thermucleaire krachtcentrales

Alle werken aan de ontwikkeling van de stad, en je kunt de voortgang volgen in het menu, waar groei- en valfluctuaties zichtbaar zijn:

 • Dovolstva naseleniya
 • Wetenschappelijke voortgang
 • Versnelling van de productie van modules
 • Versnelling van de synthese van materialen
 • Bouw van gebouwen
 • Mijnbouwbron

Om toegang te krijgen tot de nieuwe producten van de winkel, hebben we fondsen en materialen nodig: kristallen, hout, gas, steen, olie, voedsel. Als je in een spelmagazijn kijkt, zie je de rijkdom die je hebt verzameld, verspreid in cellen:

 • Artefacten
 • Modules
 • Materialy
 • Resursy
 • Raznoe

Wanneer u een bepaald item snel moet vinden en toepassen, kunt u met deze distributie dit snel doen.

We bewapenen en ontwikkelen de economie

Om de aanval van de agressor op je verzamelde middelen te verrassen, is het noodzakelijk om van tevoren na te denken over de verdediging. Het is het beste om ermee om te gaan bouwde het ruimtevaartuig, uitgerust met krachtige wapens van het laatste monster. Er zijn in totaal zes soorten schepen beschikbaar, die geleidelijk zullen moeten worden verbeterd en toegang moeten krijgen tot nieuwe producten naarmate het niveau vordert.

Like constructie vereist leesvaardigheid van diagrammen en een visie op het resultaat aan het einde, werkend met individuele details. Alleen een goed gepland apparaat biedt betrouwbare bescherming tegen Krionov en agressieve spelers.

Aeon Cryohazard iPlayer vereist ook de ontwikkeling van economische relaties. Door allianties aan te gaan met andere kolonisten, fungeer je als een visionaire oprichter. Het helpt om gezamenlijk te verdedigen tegen vijanden en veilig online te handelen. Door eerlijke relaties op te bouwen, krijgt u vertrouwen en respect, krijgt u ervaring en privileges.

Voor liefhebbers van stellaire reizen, economische strategieën, militaire operaties, de dynamiek van ontwikkeling en geweldige gaming-mogelijkheden, zal dit speelgoed zeker leuk vinden, ondanks de enigszins rustieke graphics, die de algehele prettige indruk niet onderschatten.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more