Bladwijzers

Beïnvloede zone

Alternatieve namen: Beïnvloede zone

Beïnvloede zone online - fantastische multiplayer game met een gratis client die gebruikers transporteert naar de toekomst. Bovendien zal je jezelf niet alleen te vinden in 2025, die kritisch zijn geworden voor de mensheid als gevolg van acute tekort aan energie, maar ook kan een onderzoeker parallelle aardse wereld geworden. U vindt een kracht van huurlingen opdracht en probeer deze zeer wereld te veroveren. Genaamd Zone wereld heeft een grote waarde - blauwe kristallen. Bezitten buitengewone eigenschappen van kristallen zijn van belang voor het oplossen van het energie probleem dat veel dappere zielen durven te proberen om in de zone, met behulp van het portaal van Nikola Tesla. Maar als de hele zaak was om een ​​manier om in een parallelle wereld te vinden, dus ook moeten tegenstanders uit te schakelen, die op de weg en hongerig als je de eerste in dit geval. Plus een gemuteerde monsters en vervolgens het bereiken van de gewenste bemoeien. Je moet herhaaldelijk nemen aan gevechten en maakt zijn eigen manier. Uit de getroffen zone te spelen, krijg je in de wereld, waar wreedheid - dit is normaal en er is geen ruimte voor compromis. Verzamel al uw moed en parallelle wereld te veroveren!

Merk op dat voor de gameplay heeft wat parameters te worden voldaan door de computer. Minimale systeemeisen voor het spel: Intel Core i3 derde generatie (1. 33Ggts) of gelijkwaardige AMD, graphics Intel HD Graphics of 4000 NVidia GeForce GT of 440 AMD Radeon HD 4000 en 3 GB RAM-geheugen. Kan zodra u de check-beïnvloede zone passeren installeren van de client. U moet een verzoek om deel te nemen aan het spel te maken, het informeren van uw e-mailadres. Het hebben van uw eigen account, gaat u naar de gunstige tijd als de creatie van het personage. U kiest de weg van de commandant, en je zult spelen beïnvloede zone. Gender, lichaam, kleur, leeftijd en gelaatstrekken - alle aangepaste specificaties. Er is een optie en de automatische selectie, maar het meest waarschijnlijk is, zal je blij zijn om hun eigen held creëren. Naast de bovenstaande parameters, u een naam opgeven en kiezen voor een biografie. By the way, moet niet meteen zeggen dat je een kans om een ​​van de vier bestaande bedrijven te sluiten. Laten we eens kijken naar hen nauwer.

Commandos (specialisatie - Sniper Mijnenveger en Scout) - uitstekende scouts, verschillende snelle reactie en mobiliteit. Vechten voor hen op een afstand is geen probleem - ze zijn ongeëvenaard in zulke gevechten. Het belangrijkste wapen commando aanval en sniper rifles, granaten en mijnen. Daarnaast hebben ze vakkundig gebruik combat drones en weten hoe honden te trainen voor exploratie.

Fire ondersteuning (specialisatie - gemonteerd granaatwerpers, raketsystemen, machinegeweer) net als de vorige bedrijven gedijen in de gevechten in de verte. Hun voordelen - de kracht en het vermogen om de meeste schade doen. Corrigerende klassen zijn goede bondgenoten, omdat ze niet kunnen houden zulke sterke zichzelf als kameraden. Gebruik vuursteun wapens - gemonteerd granaatwerpers, machinegeweren en raketsystemen.

Zware infanterie (specialisatie - Zware machinegeweren, vlammenwerpers en granaatwerpers Drum) is van kracht tijdens de aanval op vijandelijke posities. Ze zijn een beetje traag, maar krachtige armor en zware wapens compenseren voor kleine foutjes. Als een poging om te breken en voor de verdediging van de belangrijkste gebieden van zware infanterie - geweldig. Hun wapens - geweren, zware machinegeweren, vlammenwerpers en granaatwerpers trommel.

Assault Infantry (specialisatie - Assault rifles, Assault Rifles, Handgranaat) - veelzijdig strijders. Ze zijn een grote steun voor de rest van de aanvallende kracht als actieve en verdediging en gedurende de aanvallen. Bewapening voldoet aan de specialisaties.

U kunt deelnemen aan een van de klassen of creëer je eigen kracht. Getroffen Zone spel en zorgt voor zo'n droom om nog meer passie om te vechten voor de belangrijkste gebieden op de strategische kaart van de wereld. Wat de wapens die gebruikt zal worden, moet worden benadrukt dat al het herzien. Dat wil zeggen, met behulp van de verschillende modules u uw outfit nog beter te maken.

Als onderdeel van een groot leger moet u niet vergeten om te zorgen niet alleen van algemeen belang, maar vooral op de ontwikkeling ervan. Je zal je personage te pompen, het verhogen van parameters zoals kracht, gezondheid, nauwkeurigheid, bereik, uithoudingsvermogen, intelligentie, en anderen. By the way, is alle benodigde informatie over een personage weergegeven in het persoonlijk dossier. Naast de prestatie-indicatoren hier heeft gevechtsstatistieken, bekroond, de volledige biografie.

In de getroffen zone online vindt u vele interessante dingen te vinden, elk geslaagd voor de strijd zal nog lang herinnerd worden. Haast je naar de gaming community aan te sluiten en te proeven van het leven in postapokalipsticheskom wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more