Bladwijzers

Beïnvloede zone Tactics

Alternatieve namen: Beïnvloede zone Tactics

Game-beïnvloede zone Tactics is een volledig nieuwe game client computer. Hier vindt u een duik in de wereld van gevechten waar je moet een ware tacticus te zijn.

Game-beïnvloede zone Tactics registratie is alleen beschikbaar voor volwassen gebruikers. Om zich te registreren in het spel moet u opgeven:

1. Uw gebruikersnaam.

2. Uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Het spel beïnvloede zone tactieken die u kunt spelen in een van de modi aanwezig, evenals het gebruik van de volgende vaardigheden:

  1. Player vs Player. Deze unieke modus waarin je vecht tegen echte tegenstanders.
  2. Stap modus. In deze modus zul je in staat zijn om hun tactische vaardigheden te tonen.
  3. Controle-eenheid. Dit is de modus waarin, onder het bevel van een hele groep soldaten die je in staat om te gaan met een aantal tegenstanders zullen zijn.
  4. Met behulp van schuilplaatsen. Het gebruik van cover geeft je de mogelijkheid om al je tactische vaardigheden te gebruiken.
  5. Battles rokers. U kunt alle faciliteiten en fronten voor schuilplaatsen te gebruiken.
  6. Capture the Flag. In deze modus moet je de vijandelijke basis vast te leggen zo lang mogelijk en te houden. Uw slag succesvol was, moet uw team harmonieus te functioneren.

Speel beïnvloede zone tactieken die u zal het selecteren van de gewenste klasse voor u:

  1. Soldiers klasse Commando's zijn de beste scouts en sluipschutters. Ze hebben een uitstekend overzicht, en ze hebben een hoog stealth. Fighters succes kan handhaven afzonderlijke onderhandelingen, gaan in intelligentie om vast te leggen punten controleren. Ze hebben zwakke pantser, maar op hetzelfde moment dat ze krachtige sniper rifles, evenals een groot aantal granaten passen.
  2. Stormtroopers zijn een veelzijdige klasse. Ze werken met succes in verschillende situaties op het slagveld. Stormtroopers met succes de vijand vechten posities aan te vallen, terwijl de opnametoets punten, of verdedigen versterking van hun hele team. Ze worden gekenmerkt door gemiddeld. In gevechten gebruiken ze gemeenschappelijke automatische wapens, granaten en granaatwerpers.
  3. Zware infanterie gebruik krachtige wapens en armor is erg sterk. Deze klasse vertegenwoordigt een belangrijke kracht die andere klassen en de mogelijkheid om bijna breek elke verdediging leidt. Ze kunnen kritisch schade aan al hun vijanden veroorzaken. Zware infanterie is de langzaamste klasse in het spel, die een lage beoordeling en onopvallendheid heeft.
  4. Fire ondersteuning is de beste ondersteuning in de gevechten, zonder welke elke aanval is gedoemd te mislukken. Met constante interactie intelligentie soldaten vuursteun kan volledig veranderen de loop van de strijd. Hen de kracht om vijanden aan te vallen met een enorme afstand. Beschermend pantser raket en mortel in een zeer zwak, dus het is hard nodig hulp van andere klassen. Vuursteun moeten voortdurend veranderen hun locatie. De sleutel tot succes in deze klasse - is voortdurend in beweging en mobiliteit op het slagveld.

Beïnvloede zone Tactics spel online moet zeker winnen een enorme hit onder gamers over de hele wereld.

Neem een ​​duik in de wereld getroffen gebied Tactics online en krijg een hoop plezier!

 

Getroffen Zone Tactics online registratie