Bladwijzers

Age Of Fury

Alternatieve namen: Age Of Fury

Age Of Fury spel speciaal ontworpen voor de iPhone en iPad - moderne technologie, het werken op basis van het besturingssysteem iOS. Het project is in de favoriet van veel gamers strategische genre uitgevoerd en bevat elementen van PVP. Het spel is geschikt alleen voor degenen die mijn leven niet voorstellen zonder fantasy game gevechten. Deze applicatie - een geweldige manier om een ​​minuut of twee door te brengen op de weg naar het werk, in de rij staan ​​of tijdens een koffiepauze op het werk. Levendige graphics, eenvoudige en toegankelijke interface, fatsoenlijke gameplay - dit alles is de best gekarakteriseerde Age of Fury.

Age Of Fury online - een geweldige kans om te voelen als een echte krachtige krijgsheer vechten voor eer en vrijheid van hun eigen koninkrijk. U kunt uw eigen unieke leger bestaande uit de sterkste en dapperste ridders bouwen. Immers, alleen dappere krijgers, zoals jij, zijn in staat om te winnen en het bereiken van alle doelen.

Om het spel te starten, zal hebben om het te downloaden en installeren op uw Apple-apparaat. Age Of Fury registratie behoefte te installeren, behalve dat alleen in de AppStore. U moet voer het eerder ingestelde op uw eigen telefoon of tablet, en na een paar seconden het spel al is geïnstalleerd en zal openstaan ​​voor dating.

Project maakt het mogelijk om het team. Als uw vrienden spelen Age Of Fury online, deel je stemmingen en ideeën, dan ben je gewoon voor elkaar gemaakt (nou ja, voor een team zo nauwkeurig). U kunt voor een paar seconden om je eigen clan te maken, nodigen hem en gelijkgestemde vrienden te blijven samen met de vijanden te bestrijden. In dat geval als je nog steeds het gevoel dat de leek generalship in feite, en zijn niet bereid om een ​​leger te regeren, zult u in staat om te oefenen en ervaring opdoen in het leger, de toetreding tot een van de bestaande clans. Kortom, je gewoon vervelen keer - communicatie met bestaande en opkomende vrienden zullen je meteen vertragen, maar het algemene idee zal de klok om te communiceren over de uitvoering en de ontwikkeling van verschillende strategieën.

Speel Age Of Fury je gaat studeren (en daarmee het creëren van een nieuwe) het verhaal van een militaire confrontatie tussen de inwoners van het land en Vozrdivshihsya agressieve-minded inwoners van de regio van de wereld. Deze oorlog duurde meer dan dertig jaar, en vandaag de uitkomst ervan is volledig afhankelijk van u en uw team. Enige keuze spelers zal beschikbaar zijn een aantal fundamentele karakter races:

1. Human.

2. Elven.

3. Gnomish.

Ondanks hun onafhankelijkheid, alle rassen moesten verenigen in het gezicht van de vijand. Gezamenlijke inspanningen en uiteindelijk toegestaan ​​om een ​​zucht van verlichting slaken - het kwaad werd verslagen. Echter, de vreugde van de overwinning duurde erg lang - na een korte militaire wapenstilstand mezhdurasovye conflicten oplaaien met hernieuwde kracht. Wat betekent dit alles zou kunnen leiden? Leer wanneer u begint om Age Of Fury spelen! Schiet op en download het en vertellen over dit spel vinden van vrienden.

 

Age Of Fury