Bladwijzers

Aika Online

Alternatieve namen: Ike live

Online spel Aika - het is een interessante, grootschalige MMORPG spel ontwikkeld PvP systeem dat u zal toestaan ​​om deel te nemen aan grootschalige gevechten waarin je duizenden spelers aan elke kant kunnen deelnemen. Aika online spelers staat hoog aangeschreven voor een eenvoudig te gebruiken en mooie interface, een goed ontwikkelde geschiedenis van de wereld. In het spel zal je veel interessante dingen te vinden: de revolutie, de belegering vijand kastelen, en vecht voor de schat van iemand anders. Om Aika online spelen hoeft alleen maar te registreren en downloaden van de client, die is slechts 32 megabyte.

Doe mee met het spel Aika online is eenvoudig: druk op de knop Registratie, die is gelegen aan de linkerkant van de hoofdpagina en klik op het tabblad van de zelfde naam. Op Aika Online registratie ontvangt u uw e-mailadres, wachtwoord verzinnen, lezen en accepteren gebruikersovereenkomst en u drukt op de knop om te registreren. Aika online registratie kan worden gedaan op een andere manier - via een sociaal netwerk Vkontakte. In dit geval, zal de applicatie vragen GameNet toegang tot algemene informatie in uw profiel op elk moment. Na succesvolle registratie, gaat u naar het tabblad, waar u wordt gevraagd om de game client downloaden. Vervolgens moet je om te gaan door middel van een eenvoudig proces van het installeren van de client Aika online, die een paar minuten duurt.

Speel het spel Aika online is alleen mogelijk op de server van de Wereld. Vervolgens kiezen we voor een van de vijf spel natie, die elk in een aparte ruimte. Dus Imber - het strijders, Keront - een volk van handelaren, Therion verwijst naar de Democraten, voor de burgers van Akris typische rebelse geest en het verlangen naar onafhankelijkheid, de bevolking Flamma om het doel te bereiken met behulp van verschillende trucs. Tegenover de natie de meest populaire je een kleine kroon kunnen zien. Moet ook een game mode PVP of PVE selecteren. PVP mode selectie maakt aanvallen op andere game karakters. Na de natie en afspeelmodus gedefinieerd, selecteert u een van de zes thans voorgestelde game personage, waardoor hun toekomst bepalen in het spel. Warrior is gespecialiseerd in de kunst van close combat, Paladin gebruikt witte magie, kan de tovenaar een kritische staking van de vijand te krijgen, kan de priesteres andere bafnut behandelen of, indien nodig, gebruik maken van de pijlen in strijd zware vuurwapens varieerde en pistoler geniet geweren op kortere afstanden.

Aika online spel is traditioneel voor dit soort games proces - nivellering allerlei manieren, evenals de aanschaf van wapens en armor. Het is vermeldenswaard dat het spel alleen verhoogd vaardigheden van mentoren in uw stad en niet automatisch. U moet verschillende quests te nemen, te doden monsters, het verzamelen gevallen uit van hen en ze verkopen dingen. In Aika kunnen online een groep van gelijkgestemde verzamelen en gaan invallen in de kerker, en je karakter na het bereiken van level 45, kan je gaan met vrienden van zijn volk in de aanval op een andere natie. Als je wint, kun je de eigenaar van verschillende artefacten die kunnen worden ingewisseld voor beloningen worden.

Voor de online game Aika je niet verveeld te spelen, ontwikkelaars stel voor dat u een gevleugelde helper - het debat. Om dit te doen, moet je een speciale quest uitvoeren. Selecteer vervolgens het element voor de beraadslagingen van de bestaande pomp haar gaan parallel met zijn karakter. Na level 40, zal je in staat om een ​​mount te kopen. Alle lakatsiyah spel Aika online zijn er tekens dat u kunt houden uit het spel voordat je naar een bepaalde locatie. In Aika online spelen willen spelen voor degenen die de grappen, humor en strijd waarderen. Toy was erg druk en zal niet toestaan ​​dat u en uw vrienden vervelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more