Bladwijzers

Aion Online

Alternatieve namen: Aion Online

Online game Aion: The Tower of Eternity - multiplayer online game die zowel op de grond als in de lucht kan ontwikkelen. De makers van Aion: The Tower of Eternity online gecombineerd Warcraft en Lineage 2, waardoor een nieuwe, ongelooflijk mooie wereld. Het spel vindt plaats in Atreia - een wereld eenmaal verenigd, maar als gevolg van verschillende omwentelingen, verdeeld in twee races: de Elyos en Asmodians, tegengestelde en Balaur. Doe mee met de game Aion: The Tower of Eternity is een beetje anders dan de norm. Eerst moet u het tabblad game client downloaden en uitvoeren op uw computer setup. Eerst moet je de licentieovereenkomst te lezen, en voltooi een eenvoudige registratie. Aion: The Tower of Eternity check standaard gegevens verzoeken: e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Na het indrukken van het register Aion: The Tower of Eternity is klaar voor gebruik. De toren van de eeuwigheid moet je een personage kiezen: de online game Aion spelen. Het creëren van een personage in een spel, ongeacht ras, vertegenwoordigd door vier scholen (krijgers, magiërs, priesters en scouts), en binnen elke school zijn er twee klassen. Daarom is tijdens het maken van het personage in de game Aion: The Tower of Eternity online fascinerend. Gedetailleerde ontwikkeling van kleine dingen die een personage unieke verschijning kan maken op het podium van het kiezen niet onverschillig zelfs een bezoeker van MMORPG, en de mogelijkheid om te spelen met de grootte van het teken dat u zal worden herinnerd voor een lange tijd te verlaten. Oorspronkelijk in de game Aion: The Tower of Eternity online je kiest een personage klasse, afhankelijk van de richting waarin u van plan bent om het te ontwikkelen. De belangrijkste kenmerken van een krijger zijn de kracht en uithoudingsvermogen. Krijger in de verdere ontwikkeling kan een gladiator of voogd te worden. Mage is vrij kwetsbaar, maar tegelijkertijd heeft een grote potentiële aanvallers. Mage kan een tovenaar of caster geworden. Priest is een ondersteunend karakter op het slagveld. Bereikte een piek, kan de priester een genezer of magiër te worden. Scout is een slimme en snelle killer met een sterke aanval en zwakke defensieve vaardigheden. Scout kan ontwikkelen in beide handen moordenaar.

Defined het karakter moeten we kiezen wie te spelen: voor lichte Elyos of Asmodian in het donker. De derde race - de Balaur is geen spelletje. Van de zes voorgestelde specialiteiten (productie van wapens en armor, alchemie, koken, kleermaker en ambachtsman) karakter alle zes kan ontwikkelen, maar vergeet niet dat zo veel mogelijk om meer dan twee beroepen te ontwikkelen is onwaarschijnlijk.

Aion: The Tower of Eternity online game laat het karakter krijgt vleugels bereiken van de twaalfde niveau. Het is goed te beseffen dat gewoon niet vliegen voor een lange tijd, en deze vaardigheid zal een speciale vaardigheid en pomp vleugels te ontwikkelen. Speel het spel Aion: The Tower of Eternity online afvragen vluchten bieden u de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van artefacten die boven de wolken verborgen verzamelen, en kan worden gebruikt of verkocht, evenals de gelegenheid bieden om de uitvoering van de vleugels van de strijd in de lucht, en, indien nodig om te ontsnappen aan de Balaur Wings zijn een onvervangbaar onderdeel. Na het bereiken van level 25 personage in Aion: The Tower of Eternity het spel een stuk interessanter. Vanaf dit moment je spel personage is toegestaan ​​om deel te nemen aan PvP gevechten tussen echte mensen op locatie Abyss, waar voor het doden van personages die je verdient Abyss Points, waarbij het mogelijk zal zijn in de toekomst om interessante dingen te kopen.

Speel Aion: The Tower of Eternity zal een beroep op alle fans van MMORPG. Het spel vangt haar schoonheid, en na de ervaring van de strijd in de lucht, als je kan vliegen in het gezicht van de vijand in het hart wordt warm en licht, en ik wil de prestatie vele malen herhalen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more