Bladwijzers

Air Conflicts: Pacific Carriers. Asa Pacific

Alternatieve namen: Air Conflicts: Pacific Carriers. Asa Pacific

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Conflicts: Pacific Carriers - een ander deel van de computer met de elementen van arcade flight simulation vliegtuigen sinds de Tweede Wereldoorlog. Spel Air Conflicts: Pacific Carriers, bekend in Rusland als de Aces of the Pacific neemt ons mee naar de voorkant van gevechten tussen Amerikaanse en Japanse troepen in de Stille Oceaan uitgestrektheid. Spel Aces van de Stille Oceaan is ontstaan, zoals verwacht in de Pearl Bay, beter bekend als Pearl Harbor, waar, na de Japanse aanval vliegtuig naar een van de grootste marine-bases in de Verenigde Staten, de Amerikanen werden gedwongen om mee te doen in de wereldwijde militaire conflict. Ontspannen Amerikaanse troepen werden overrompeld, maar een beetje voor ernstige schade oklemavshis nog steeds in staat om de reserves te vinden en om een ​​adequate respons keizerlijke luchtvaart te geven. Ongemakkelijk over deze dagen en vertel ons Air Conflicts: Pacific Carriers 2012, een spel waar je vrij kunt vliegen in de beroemde monsters van vliegtuigen niet alleen Amerikaanse, maar ook Japan.

Gameplay

Thanks arcade component beheer in Air Conflicts: Pacific Carriers 2012 kost veel tijd masteren. Asa Pacific zal zijn gevleugelde vliegen moordenaar te beheren met slechts een muis beweging die verantwoordelijk is voor de richting van de vlucht zal zijn, en twee knoppen gebruiken geweren en bommen verantwoordelijk voor de dumping. Tijdens verschillende missies van de speler in het spel Air Conflicts: Pacific Carriers hebben geen tijd om de krachten van de vijand tegemoet in luchtgevecht of vliegen op lage hoogte vlucht, bom vliegvelden en vijandelijke schepen. Gewoon een spel Air Conflicts: Pacific Carriers biedt drie verschillende soorten lucht-technologie - snel en lichtgewicht vechters, torpedo bommenwerpers Om oppervlaktedoelen en duik bommenwerpers te bombarderen vliegvelden en havens te bestrijden. Er is een eenvoudige rolmodel, waar de speler zullen toekomen ervaren een zoektocht missies voor hem in de laatste zal beschikbaar zijn voor uw ongewone camouflage vliegtuig of een paar nieuwe wapens zijn. Spel Aces van de Stille Oceaan en heeft een strategische component, waarbij de speler een heel eskader van vliegtuigen kunnen controleren in een keer vooraf door elk van hen voor wapens en tijdens de slag om van het ene vliegtuig naar het andere. Switch kan je helpen, als in het geval van actieve vijandelijkheden je uitgeput munitie. Het vervangen van het vliegtuig vindt u terug in het bedrijfsleven en de computer assistent op dit moment zal tijd om te vliegen naar het vliegveld de volgende gedeelte van munitie voor je wapens aan boord te hebben.

Vormgeving en netwerk te spelen

Voer missies om vijandelijke overschrijding onderwater of antenne apparatuur en bombarderen van gronddoelen te elimineren, worden verdund zeer aantrekkelijk uiterlijk. Spel opties hebben een lange lijst van opties, zodat u kunt regelen op aanvraag voor jezelf alleen een lust voor het oog. Na het voltooien van alle taken single-player campagne uw weg naar de strijd, waar de "voortzetting van het banket" is beschikbaar alle kaarten in de single-player campaign mode meerdere gevechten netwerk zal draaien.

 

Computer spel Air Conflicts: Pacific Carriers