Bladwijzers

Air Conflicts: Vietnam

Alternatieve namen: Air Conflicts: Vietnam

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video Card: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Conflicts: Vietnam - arcade video game waar we moeten gaan op de bekendste vliegtuigen midden van de 20e eeuw door de smeltkroes van de oorlog in Vietnam. Maar het spel Air Conflicts is niet een simpele arcade spel, de aanwezigheid van talrijke elementen van de simulatie maakt besturing van het vliegtuig meer dicht bij de realiteit, en je zal moeilijk zijn om fantastische bochten te voeren zonder desastreuze gevolgen hebben voor de bemanning, die schandalig overbelasting zal ervaren. Hangar Air Conflicts bevat ongeveer 20 verschillende modellen van vliegtuigen, waaronder lichte gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers en aanvallen Amerikaanse en Sovjet-productie. Daarnaast zal de speler beschikbaar zijn in de gelegenheid om te voelen als een piloot van een gevechtshelikopter die tijd zijn. Alle vliegtuigen modellen die zijn gemaakt met een prachtig nauwkeurigheid en werden gekopieerd van echte monsters.

En bij de maaier en Zweden ...

Tijdens de missie Air Conflicts: Vietnam speler zal niet meer worden uitgenodigd naar plaatsen ze in een bestuurbaar vliegtuigje te veranderen, om te voelen als een piloot of airborne shooter. In het eerste geval kunnen de aanvliegroute van de vliegtuigen te controleren zou zijn, en in de andere, zal uw taak het beschermen van uw toestel tegen vijandelijke aanvallen. In het spel een hoop missies waar je moet zijn op een laag niveau vlucht aanval gronddoelen uit de lucht geweren of het gooien van bommen en het versterken van de vijand vliegvelden. Spel Air Conflicts: Vietnam heeft een lichte tactische component, wanneer u beschikbaar bent om een ​​van de niveau vliegtuig zal kunnen beheersen, maar ook u in staat om bestellingen gedreven door de coördinatie van de aanval tactiek van de vijand door middel van eenvoudige opdrachten geven zal zijn.

Missie

Alle missies single player campagne wedstrijden worden gehouden in de hemelen en de oorlog in Vietnam zelden zult u in staat om te voldoen aan twee van de zelfde functie, omdat verandering zal niet alleen het milieu voorkomende soorten, maar de kracht van de vijand, evenals een lijst met taken voor een bepaald niveau. Een andere geweldige functie Air Conflicts, dit spel gerelateerde verhaal single-player campagne waar alle missies zullen onderling worden verbonden in serie. Tussen sorties kunt u een briefing luisteren met de doelstellingen van de volgende baan, en soms keerpunten zal gepaard gaan met video, ingesproken door professionele acteurs. Na het voltooien van alle taken single-player campagne, zal de speler beschikbaar voor alle kaartspellen voor enkele missies, waar u uw eigen huidige baan en het vliegtuig kan kiezen. Hier kan je schieten op vijandelijke posities op een bommenwerper of deelnemen aan een echte lucht slachthuis aan het roer van een high-speed vechter.

Wapens

Alle beschikbare vliegtuigen in het spel zal de optie om een ​​wapen, waar u in staat om de beste arsenaal voor deze missie te halen zal zijn kiezen. Tijdens de single-player campagne, zal een lijst van wapens om uit te kiezen geleidelijk worden geopend, en u zult een stap voor stap naar de gevechtskracht van uw vliegtuig van werk naar werk te verbeteren. Voor de grootste variabiliteit in de uitvoering van taken, kunt u een lijst met wapens te maken voor al uw toestellen en gevechtseenheid in de strijd om te kiezen op welk toestel gemakkelijker zal zijn om de bestrijding van taken uit te voeren, uitgaande van de munitie. Deze optie is niet alleen beschikbaar voor Amerikaanse makelij vliegtuigen, maar ook voor de Sovjet "haviken" en bent u in staat om te beslissen aan welke kant u deel te nemen aan de lucht gevechten over Vietnam zal zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more