Favorieten

Alideriya

Alternatieve namen: Alideria

Alideriya online - dit is een fantastisch spel waarin de hoofdpersoon is alleen jij! Alideriya online spel geeft je een kans om deel te nemen aan een ongelooflijke reis, grote prestaties en grote gevechten. In meer of mindere mate in ieder mens het kind woont, dezelfde naïeve, geloven in wonderen en sprookjes. Dus waarom niet laat uw fantasie de vrije loop en zal niet worden toegestaan ​​in ongelooflijke fantastische avontuur? Of het nu een volwassene of een klein kind - speel het spel online Alideriya zal interessant zijn voor iedereen, en laat het in een paar minuten, weinig kans van slagen - het spel zal worden uitgesteld voor maanden. Alideriya online game wereld waarin een ongekende schoonheid, het was lang geleden schiep de grote goden en tovenaars. Online game Alideriya is uit het gewone spel - het is iets meer dan de gebruikelijke RPG! Het spel heeft een ongebruikelijke, uniek voor dit soort games combat systeem, evenals tal van spannende quests, verschillende manieren van ontwikkeling van de hoofdpersoon, en vele andere functies. Als speler is alles wat je kan wensen - van de spectaculaire locaties en eindigend grootse gevechten met vijanden. De voordelen van het spel kan ook prachtig vormgegeven interface, die is gewoon intuïtief. Een belangrijk aspect van het spel is ook de compatibiliteit met absoluut alle browsers, dus het probleem is niet mogelijk om het spel te ondersteunen in uw browser verdwijnt gewoon.

Registreer Alideriya is niet anders dan de procedure in de meeste online games. Om te slagen is het noodzakelijk dat oorspronkelijk is gemaakt direct Alideriya online registratie online games, die een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres bevat. Zoals u kunt zien, de inschrijving in het spel Alideriya neem even de tijd helemaal niet, waardoor hij op een fascinerende reis.

Eens voorbij het stadium van de registratie kunt u direct naar het spel. Het maakt niet uit welke stemming je gaat zitten om het spel online te spelen Alideriya, maar wat het is moet je opstaan ​​uit de eerste minuten van spannende spel - gegarandeerd! In het begin, wordt u aangemoedigd om zeer leuk en spannend avontuur, waarin de speler zal op de goede golf te zijn. Ook bij het begin van een gegeven bepaalde hoeveelheid geld. Een van de belangrijkste instrumenten in het spel is het manna, de accumulatie van die wordt gehouden tijdens het gevecht, en de maximaal mogelijke bedrag is afhankelijk van het niveau van de kennis van dit of dat element. Aan het begin van het spel naar de speler slechts drie perioden. Ze vooral niet opvallen, maar hun voordeel is dat ze geen mana nodig hebben. Aantrekkelijke spel als hun locaties, die bovendien een zeer groot aantal.

Om voor een hogere rang en score voor het gilde om ervaring op te verdienen. U kunt dit doen met je broeders remeslinikov in stadsbestuur. Met de hulp van het gilde, kunt u ook geld verdienen.

Tijdens de slag, alle apparatuur held veel slijtage als gevolg van wat een goede en consistente zorg nodig heeft. In een gevecht kan de speler een gemiddelde van een eenheid van kracht verliezen. Om altijd zeer goede vorm te zijn, is het nodig van tijd tot tijd zoeken de hulp van een smid, goudsmid en kleermaker. Als je wilde iets nieuws te kopen, kunt u altijd contact opnemen met de Trading House en de Tower of geheime tekens. Uiteraard spelen Alideriya veel makkelijker met spreuken die alleen kunnen worden gekocht bij de Toren van geheime kennis.

Als u klaar bent om met echt geld spelen inbedding bent - please! Alideriya voorziet in de mogelijkheid van het kopen van talent - de lokale valuta in het spel. Als je talent hebt daar, je nieuwe mogelijkheden die geen "normale" gebruikers. Onder hen zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid van aankoop premium account, de mogelijkheid om uw avatar of forum naam veranderen, in staat om unieke emoticons en meer te gebruiken.

Dus, zien we dat dit een uniek spel! In het algemeen, in Alideriya spel zal interessant zijn voor iedereen - zowel kinderen als volwassenen, en de sprookjesachtige wereld die een die andere even verleiden. Dit is waarschijnlijk het eerste spel waarin de ontwikkelaars in staat waren om zo goed de baby dromen en verlangens te verbinden met het volwassen niveau van het spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more