Bladwijzers

Aliens: Colonial Marines

Alternatieve namen: Aliens: Colonial Marines

Game Aliens: Colonial Marines - een project dat gamers kunnen houden in spanning van de eerste tot de laatste minuut. We zullen een ontmoeting met een Marine koloniale Staten Christopher Winther en verschrikkelijke monsters Alien. Verschrikkelijke gebeurtenissen en de juiste sfeer van intriges en gedwongen om alle game-campagne ondergaan wet. Ondanks enkele technische gebreken, het spel ziet er heel behoorlijk. Niet tevergeefs onder haar fans vandaag zo veel vertegenwoordigers van verschillende leeftijden en nationaliteiten.

Aliens: Colonial Marines pc, volgens de ontwikkelaars, in staat was om de nieuwe generatie motor belichamen, kunt u de juiste verlichting te krijgen. Zodra deze technologieën heel vaak zal voorkomen, maar nu zijn ze opgenomen in het ontwerp! Sommige critici zijn van mening dat deze technologie is alleen in staat om het project van een vertegenwoordiger van de vorige eeuw te maken, maar in werkelijkheid, het geeft alleen anturazhnye. Geloof je me niet? Check it out!

Om het spel te starten, moet u de pre-Aliens downloaden: Colonial Marines. Snel internet en een geschikte torrent tracker zal de installatie tot een minimum. Gaan in het project, dan zie je het heel wat geadverteerd verlichting en hoge kwaliteit textures. Hand op het hart, merken we op dat allemaal hetzelfde spel in 2013 beter zou kunnen zien, maar in een dergelijk besluit heeft zijn eigen charme. Op het einde, je weet heel goed waar Aliens: Colonial Marines, hoe te spelen in dit project en waar het nodig is om alle nodige voor een comfortabel game-instellingen zetten.

Verdient bijzondere aandacht kunstmatige intelligentie, biedt een interessante gameplay. Vervolgen onze Aliens: Colonial Marines is een overzicht van het verhaal over hem. Project wordt gedaan "goddelijk" zeggen ze. Tegenstanders bijna nooit vallen plotseling, dus de kans verrassen ze weinig hebben. Slechts tegen betaling van de sfeer en maak geen extra voordeel huurlingen - de meeste van de tijd dat ze gewoon zitten in de bodembedekking en slechts af en toe verplaatst van locatie naar locatie.

Game Aliens: Colonial Marines kan niet bogen op een te hoge mate van complexiteit, die het haar mogelijk maakte om de gunst van niet alleen ervaren winnen, maar beginners en gamers. Nauwlettend toezien op het niveau van de gezondheidszorg in de tijd en proberen het goed te maken. Wat waar is op het eenvoudigste niveau, EHBO-kits en extra bescherming is bijna niet nodig.

Volgens de traditie, zal je nodig hebt om je personage te pompen, helpen om vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren van prestaties combat wapens. Hoe krachtiger het wapen dat je gebruikt, hoe groter de kans dat je snel de vijand zal vernietigen. Pompsysteem is hetzelfde voor alle bestaande functies, zodat aan het zal slechts een keer en voor alle volgende game.

Eigen ogen om alle voordelen van het spel te zien kan worden gezocht naar Aliens: Colonial Marines video trailer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more