Bladwijzers

Allods Online

Alternatieve namen: Allods Online

Allods online - dit is de eerste echt de moeite waard spelen Russische ontwikkelaars van wereldfaam. Helaas, de Russische MMORPG games zijn niet veel vreugde gebruikers, maar online game Rage - dit is duidelijk een uitzondering op de regel. Door middel van uitgebreide tests om allerlei nadelen te elimineren, hebben de ontwikkelaars een grote klus te klaren, die vruchten heeft afgeworpen - het spel Allods Online heeft voor ophef veroorzaakt om je heen!

Doe mee met het spel Rage draait op een standaard regeling voor dit soort games. Om te beginnen moet u de client te downloaden, of is er een mogelijkheid om het te kopen, en in een keer compleet met een zekere reserve "lokale valuta". Allods Online registratie omvat ook de oprichting van hun profiel op de site. Dus na aanmelding Rage voltooid, kunt u direct doorgaan met de game.

Vervolgens moet u het karakter dat eerst heel moeilijk zal maken bepalen. Hier moet je kiezen welke klasse, ras, en die partij zijn bij het conflict uw ondergeschikte zal behandelen. Speel online game Rage is mogelijk voor de twee facties - het Rijk en de League. Uiteraard zijn alle gekenmerkt door zijn eigen unieke karakter en, bijgevolg, elk personage heeft zijn eigen beloningen. Ook aan het begin van het spel moet je het uiterlijk van de held kiezen, wat moet serieus worden genomen, aangezien het spel het uiterlijk onmogelijk zal veranderen. Het spel heeft zes parameters van het karakter selectie. En als je speelt voor de heidenen, en moet uw huisdier bijnaam geven.

Meerdere mogelijke om te racen en klasse. Allods Online is een spel waar in het Rijk, de volgende rassen: Orcs, Hadagantsi en rebellen. Spelen voor de Liga, kunt u kiezen uit: Elves gibberlingom, Kaniytsev. Natuurlijk, het kiezen van een karakter, moet u begrijpen dat elk van hen heeft zijn voordelen en nadelen. Door de noodzaak om het personage dat het beste past bij jouw speelstijl kiezen.

Speel het spel Allods Online, je kunt voor de volgende klassen: Wizard, Scout, Warrior, Mystic, Templar, Priest, Pagan en Necromancer.

Best goed helpt om Rage winkel donatie, die ook wel de winkel van curiosa spelen. Het is mogelijk om al die ziel verlangens kopen, van diverse drankjes en vaardigheden, en eindigend met diverse accessoires voor uw astrale voertuig. U kunt ook kopen verschillende soorten hulp in ambachten of unieke stijl van zijn karakter.

Een interessant aspect van het spel is om bruiloften te hebben. Als u wilt dat uw personage dichter en vriendelijker voor het karakter van je vriend of vriendin te worden, kunt u chatten in het spel om deze heilige eenheid sluiten.

Game overvloed van verschillende dingen die je kunt krijgen voor het uitvoeren van taken geselecteerde mobs en nog veel meer waar. Bij het ontbreken van de noodzakelijke dingen, kunt u altijd gebruik maken van de veiling, waar sprake is van bijna alles.

Is heel moeilijk in het spel is nivellering. Als de eerste niveaus, is het nog steeds draaglijk, de senior - net killer! Daarom, zonder de hulp van de winkel Donata niet.

Verhoogt de mogelijkheid om de held kan verschillende goden aanbidden. Om dit te doen moet je speciale items te kopen uit de winkel Donato en mirre stof, waarvoor u in rekening worden gebracht de gaming valuta. Maar het resultaat is de moeite waard! Gain, zoals schade met 50% is behoorlijk indrukwekkend.

In het spel zijn er zeven beroepen. Ze kunnen grofweg worden verdeeld in degenen die worden vervaardigd items, en die middelen die worden verzameld.

Een belangrijk aspect van het spel is uw reputatie. Je kan het oppakken onderbreken monsters of het invullen van diverse quests. U wilt de beste reputatie in deze of gene fractie hebben, omdat het de omvang van de bonussen die u ontvangt van het beïnvloedt.

Een kenmerk van het spel wordt ook beschreven "Russische" thema, dat is niet slecht om het leven gebracht. Niet helemaal gewend om te zien Orc een wandeling door de straten van de jaren '50, maar het erover eens dat elk spel "hoogtepunt" moet zijn en in dit spel is het onderscheidend. Allods online spel is helemaal gratis, maar om het proces te versnellen van karakterontwikkeling en "vol vertrouwen staan ​​op hun voeten" in de winkel beschikbaar Donato. Natuurlijk, voor dat alles maakt het leven makkelijker te betalen, en geen uitzondering is winkel Donato.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more