Favorieten

Aanlokken

Alternatieve namen: Allure, Glamour

Welkom in de fascinerende fantasiewereld van Allure online!

Vanaf deze wereld gezet Grote Heer, die ontstaan ​​uit chaos hemel en aarde. Heer van de aarde wordt bewoond door mensen, klaarde de lucht op geesten. Toen verscheen op aarde sluwe kwade tovenaars die kracht gevonden van een bron die heette "het bloed van de Grote Heer." Mages gehoorzamen aan de krachten van de natuur, met hun bezweringen, goochelaars achtergestelde zwakke menselijke geest. Clan geesten, trots noemde zich "Heer van het lichaam," veracht stervelingen op aarde leeft. Goochelaars en geesten elkaar vochten om de macht over de wereld, en er was geen einde aan deze oorlog, en er was in het een winnaar.

Ondertussen hebben mensen twee machtigste rijk gemaakt en nam het lot van de wereld in jouw handen. De beslissende slag werd gewonnen door de Gele Keizer. Geallieerden tovenaars, geesten en mensen die ze aanbaden, was gebroken, hun Heer werd gedood in de strijd. Sterkste der Wijzen werd opgesloten in een magische schip.

Negen eeuwen mensen, tovenaars en geesten leefden in een wereld rijk van mensen is gegroeid en bloeide.

Maar door de eeuwen heen kracht spreuken verzwakt.

En afgezonderde tovenaar, is uitgegroeid tot de belichaming van het kwaad krachten, te popelen om de vrijheid, te popelen om te vernietigen en te knechten het menselijk ras is een prachtige wereld, die Allure online game omvat.

Waar is de dappere krijger die de krachten van het kwaad versloeg? Waar is de wijze tovenaar die boze geesten en vijanden te temmen zal onderdompelen in het stof? En waar is de wijze generaal die een leger van mannen zal leiden in de strijd en de wereld redden van de ondergang? Misschien is dat je wordt de held en redder van deze prachtige wereld?

Allure online spel heeft een zeer bescheiden systeemeisen

  • Intel Pentium IV 2,33 GHz
  • 256 MB RAM
  • 128 MB videokaart
  • Internet

Om te beginnen met het spelen van het spel Allure online, moet u uw spelkarakter te registreren.

Doe mee met het spel Allure is zeer eenvoudig. In de rechterbovenhoek van het blok "Authorization" klik "registratie".

Op de volgende pagina, voert u aanmelden (die de naam van zijn held bedacht), voer een sterke password en de e - [ _20_] mail (handelend - het gaat activeringscode). Je moet ook te lezen en bevestig uw overeenkomst met voorwaarden van deze overeenkomst en regels van het spel .

Klik op "Registreren". Allure online check doorstaan.

Om het spel online Allure spelen, moet je een personage kiezen uit de volgelingen van de drie scholen van magie en martial arts - drie speelbare klassen .

Cobo - meesters van zwaardvechten, goede aanval en verdediging, in staat om wilde dieren te temmen, draaien ze in trouwe vrienden en kameraden.

Amrita - machtige tovenaars, zijn ze onderworpen aan de krachten van de wind, aarde en vuur. Met behulp charmes en spreuken, kunnen ze direct aan bewegen in de ruimte en leveren verpletterende slagen op grote afstand.

Aanhangers po - scherpschutters, en beschikken over de kracht van de wind, evenals een boog en pijlen. Grondige kennis van de filosofie en de mogelijkheid om zelf-concentratie maken ze niet te stoppen in de strijd.

Tussen de aanhangers van verschillende scholen is een constante strijd om de macht, elk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten.

Allure Online spel geeft je de mogelijkheid om een ​​aangename karakter die uw smaak en vaardigheden past te kiezen.

Registreer Allure zal onthullen u de immense fantasiewereld van oude mysteries en wonderen, gemaakt met de nieuwste computertechnologie. Perfect leesbaar, heldere en realistische landschappen variëren afhankelijk van het seizoen en het weer. U zult zien hoe de bloemen bloeien in de lente, de zomer hitte en droogte, de herfst bladeren geel en vallen. In de winter is alles bedekt met sneeuw en ijs en krijgt een paar sinistere, omdat de winter - terwijl de boze geesten.

Speel Allure - het betekent verken mysterieuze kerkers vechten angstaanjagende monsters en bijna onoverwinnelijk bazen . De overwinning is moeilijk geweest, maar de beloningen zijn groot - magic artefacten , magic boek , opent de weg naar nieuwe en nieuwe game locaties, met nieuwe taken en quests, nieuwe vijanden en awards. Strijd kan zowel alleen als met een team van vertrouwde vrienden.

Natuurlijk, de meest interessante - het gevecht met andere spelers enkelspel en massale gevechten .

Als je moe van het vechten bent, of gewoon wilt om je wapens en armor upgrade, kunt u proberen zelf in de rol van een merchant .

Verzamel vuist wil en moed, nodigen ware vrienden en speel in Allure!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more