Bladwijzers

Alfa Empire

Alternatieve namen: Alpha Empire

Alpha Empire online - strategische browser-speeltje voor de aandacht van gamers spannende grootschalige ruimte gevechten voor de controle van de melkweg Alpha. In dit meest fascinerende en fantastische perceel met verbluffende graphics van elke stijl fantasy fans zijn gewoon niet in staat om onverschillig laten!

Met het oog op de nieuwste technologie, die is gemaakt met behulp van Alpha Empire online game waarderen, moet uw computer aan de volgende minimale systeemvereisten:

1. Processor: Pentium 133 MHz (of vergelijkbaar);

2. Intern geheugen van 16 MB;

3. Vrije schijfruimte - 60 MB.

Als alles goed gaat, voel je vrij om te gaan naar het inschrijfformulier in het spel Alpha Empire:

Enter login - naam die u nodig hebt om Alpha Empire spelen;

Geldig e-mailadres aan gaming nieuws of herstellen van het wachtwoord te ontvangen;

Gebruik een wachtwoord;

Bevestig wachtwoord;

Voer Engels woorden getoond in de afbeelding.

Door op "Start Game" Alpha Empire stadium online registratie voltooid. De volgende fase - de keuze van de in-game races, korte beschrijvingen van wat je kan zien op de officiƫle site voordat ga naar de registratiepagina Athanaton:

1) De Terrans (ze - mensen) - de meeste jonge lokale race, maar heeft al aangekondigd voornemens te zijn de ruimte grondgebied te controleren. Een onderscheidend kenmerk - een combinatie van armor / vermogen / snelheid - kunnen ze uitgestrekte ruimte te veroveren.

2) Ksenoborgi (kevers) - perfect aanpasbaar en talrijke ras, waarin Alpha Empire spelen heel interessant, omdat ze sneller dan alle gezondheid en energie teruggewonnen, hebben de grootste verspreiding van schade en hun schepen - de goedkoopste.

3) Drakkar - zeer oude maar niet-menselijke, race. Beschouwen zichzelf als superieur aan andere rassen, die, naar hun mening, bijna niet anders dan dieren. Meest geschikt voor mensen die van plan zijn om het spel, niet meer dan 1-2 keer per dag als schepen Drakkar winkel energie langzaamste wonen, maar velen. Ook als je niet de ambitie om het spel online te spelen Alpha Empire van frequente aanvallen op vreemde landen, maar wil rustig ontwikkelen in hun systeem, alleen toevlucht te nemen tot gedwongen verdediging - deze race beste bij u past.

Dus, hebt u besloten op de "populaire" en begon eindelijk het spel Alpha Rijk spelen online. Wat zie je in de eerste plaats:

-Star;

Planet;

Verschillende asteroĆÆden.

Op dit punt wordt u in de sector huishoudens ("Metropolis") - uw persoonlijke ruimte, maar je krijgt waar niemand kan. Hoofd dezelfde actie spel Alpha Empire Online ontvouwt gemeen sterrenstelsel bestaat uit een veelheid van sectoren, die huisvesten van drie tot zeven planeten elkaar. Aan de algemene melkweg, geopend portal te krijgen en stuur het door de kolonisator.

Het belangrijkste is, wat is het goed te beseffen:

In de metropool kan niemand niet, maar je,

Zwakke-through portal kan alleen de kolonisator en verkenning gaan;

U kunt al het leven in de metropool zitten, maar waarschijnlijk zul je moe van. Vestigen kolonies! Vooral zonder koloniƫn, zal het spel zinloos;

Kaart kunt u niet uw systeem te vinden simpelweg omdat het er niet is.

De orde der dingen, die het online spel Alpha Rijk dicteert, komt neer op de volgende acties: sparen middelen, om de driedimensionale technologie boom technologieƫn te bestuderen om de planeet te verbeteren en te koloniseren nieuwe vloot te bouwen! Zeker iets om te doen en waar te groeien, dus ... van harte welkom om de ruimte aan boord!

Die
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more