Favorieten

Anarchy Online

Alternatieve namen: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online game wordt erkend door alle MMORPG, die is ingesteld in de verre toekomst op de planeet Rubi-Ka.

Planet had betrekking op de bloedige strijd tussen de corporatie Omni-Tek en de opstandige clans voor de controle van de planeet, evenals deposito notum (brandstof voor nanorobots). Het spel start Anarchy Online heb je als inwoner van een van de planeten in het sterrenstelsel provinciale gerund door een krachtige corporatie.

Game Anarchy Online grafisch gedaan heel mooi, het voelt goed dat de ontwikkelaars werkte verhaallijn, en de muziek is goed gekozen.

Voordat je begint te spelen Anarchy Online, moet je geregistreerd zijn. Doe mee met het spel Anarchy Online is de standaard:

Vereist een gebruikersnaam

E-mail

Wilt invoeren en bevestig uw wachtwoord

Lees de licentie-en gebruiker overeenkomsten

Indien gewenst, kunt u zich abonneren op nieuwsupdates Funcom. En als u al in Funcom geregistreerd bent, dan opnieuw te registreren u niet nodig hebt, ga dan direct door naar de tweede fase. In Anarchy Online registratie omvat het downloaden van de game client. Download de originele game client, en installeren op uw computer, krijgt u niet alleen toegang tot het originele spel, maar ook aan zijn aanvullingen Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden en Legacy of the Xan.

Wanneer Anarchy Online registratie is voltooid, wordt u gevraagd om je personage te creëren: de fractie (Neutraal, Clan, Omni-Tek), ras, geslacht, unieke vaardigheden en beroepen van de toekomst karakter bepalen.

In Anarchy Online kun je spelen voor een van de vier races. Homo Solitos meer dan enig ander geïdentificeerd met de moderne mens, en raciale kenmerken zal spelers helpen slagen in elk beroep, maar ze niet kunnen specialiseren in een bepaald gebied. Atroksy - het seksloze wezens met grote kracht, uithoudingsvermogen en toewijding, dus kracht en uithoudingsvermogen hoger dan die van andere rassen, waardoor ze grote vechters zijn.

Opifeksy - een race gemaakt voor intelligentie en geheime operaties worden gekenmerkt door een hoge mate van Agility en ontwijkt, waardoor haar leden om de meeste aanvallen te ontwijken.

Nanomagi - de jongste ras, intellectueel en mentaal ontwikkeld, maar met beperkte kracht en uithoudingsvermogen parameters, die alleen kan bestaan ​​op de planeet Rubi-Ka vanwege de specifieke activiteit van organismen.

Anarchy Online game neemt je mee naar de vele, vele jaren te komen, in de stad van de toekomst waar game personages bewegen rond de stad in auto's en vliegtuigen, waarbij elk teken wordt het dragen van een verscheidenheid aan wapens, waaronder vuurwapens, een complex van alle nuttige en niet alleen de beveiligingsmiddelen.

Nivellering in Anarchy Online kan in zekere mate gecorreleerd met alleen de middeleeuwse speelgoed, op voorwaarde dat je moet aankopen geen tovenaars en verschillende leveranciers te maken, en geautomatiseerde winkels en nanotech, in plaats van het bestuderen van de spreuk zal hersenen implantaten .

In Anarchy Online, zoals in middeleeuwse spelen, je wacht op de strijd, team uitjes en een groot aantal quests. In het spel Anarchy Online zul je in staat om slechts een enkel probleem geconfronteerd: waar om een ​​paar extra uren te krijgen in de dag te besteden aan het spel, als je jezelf onder te dompelen in de wereld van Rubi-Ka eens, bent u waarschijnlijk al snel bij haar weg te breken. Speel online game als Anarchy fans zoals gewoonlijk MMORPG, en liefhebbers van futuristische games.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more