Bladwijzers

Angry Huisdieren

Alternatieve namen: Boos dieren, Angry Huisdieren

Angri Patsy spel met mooie graphics en interessante plot kunt u een duik in de wondere sprookjeswereld vol avontuur en strijd. "Miljoenen jaren geleden, de kleine dieren genieten van het leven op aarde. Maar ... "- begint met deze woorden een van de ergste confrontaties roofdieren en planteneters. En nu is het jouw tijd om in te grijpen om de orde te herstellen en de balans te herstellen.

Doe mee met het spel Angry Huisdieren simpel: eerst moet je de naam en het geslacht van het personage kiezen, en vervolgens selecteert u Beeld - katten, eekhoorns of pinguïns. Gebouwen die eiwit sneller kat sneller clearing grondgebied en de bouw pinguïns makkelijker om kwaad dinosaurussen aanval tolereren. Angry Huisdieren online registratie kunt u overwegen welke voordelen je wilt krijgen - Kat behendigheid, snelheid, kracht of eiwit pinguïns. In het begin van het spel zal je moeten helpen de assistent. Als je speelt voor de katten, zullen ze noemen hem "Kitty".

Angry Huisdieren laat spelen vanaf elke plaats waar sprake is van een computer en internet, omdat de systeemeisen voor dit spel zijn gewoon belachelijk - de toegang tot het internet, de browser met ondersteuning voor Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, etc . ), En een computer die niet kon omgaan met een dergelijk spel als het niet de moeite waard het Polytechnisch Museum, het zal snel.

In dit spel zijn er personages kenmerken die de uitkomst van gevechten met dinosaurussen beïnvloeden: het Bravery, Grootheid, zorg, zorg, Leiderschap, verbergen en volgens racen sommige van hen zijn beter ontwikkeld dan anderen.

Registreer Angry Dieren beëindigd en het spel is al begonnen. Ondertussen, je raket brak, en zit je vast op een klein eiland volledig je vreemd planeet. Ten eerste moet je om het gebied vrij te maken voor de bouw van onkruid. Misschien kun je wat handige hulpbronnen te vinden tijdens de opgraving. Allereerst moet je een melkveebedrijf, die zal produceren 10 eenheden melk per uur op te bouwen.

Angry Huisdieren online spel heeft de volgende set van middelen - hout, metaal, energie voor gebouwen, maar ook melk en kruiden om een ​​gezond lichaam te behouden. Angry Huisdieren online spel heeft een ontwikkeld systeem van quests en verschillende taken, waarvan de eerste was om een ​​plek om te wonen te wissen en het bouwen van een boerderij. 10 hout, metaal 10, 10 en 10 energie melk - Nu kunt u uw welverdiende award krijgen. De volgende stap is de bouw van gebouwen voor de productie van elke bron - zoals een zagerij of ijzermijn. Daarnaast heeft elk van de gebouwen te verbeteren - bijvoorbeeld als u ervaring en voldoende middelen kan je zagerij wenden tot zagerij en produceren vele malen meer middelen. Maar terwijl uw kleine stad is niet in staat om de instroom van roofdieren te weerstaan, dus gedraag zachtjes. Vervolgens moet u de instellingen van de stad te selecteren. Eenmaal gevangen fundamentele middelen zou langzaam maar zeker mooi zijn beginnen reparaties raket, zal het u de mogelijkheid om de maan, die zo rijk is aan natuurlijke hulpbronnen te regelen geven. Ondertussen wordt je stad bouwde zelfs een windgenerator en je bent klaar om te verdedigen bent, dinosaurussen je gevangen off guard en gehouden met alle middelen. Bouw de nodige gebouwen en al het mogelijke doen om gerechtigheid in de sprookjesachtige wereld te herstellen. Behoefte om terug te vechten of je Angry Huisdieren spelen en begrijpen dat je verslagen bent.

Speel spel Angry Huisdieren online en gewoon ontzettend leuk en kleurrijke graphics laat alleen de beste indrukken en de tijd doorgebracht in het spel lijkt niet geheel doorgebracht in de shuffle. Speel online spel Angry Huisdieren leuker met vrienden, want samen kunt u snel en gemakkelijk nederlaag het kwaad dinosaurussen. Ook het spel heeft een algemene waardering, waarmee u om te begrijpen op welk punt in de wereld je bent, en bent u in staat om te helpen of te verstoren enkele andere spelers op de weg naar de overwinning zal zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more