Bladwijzers

Anno 2205

Alternatieve namen: Anno 2205

Ontwikkeling van het grondgebied.

Eerst kiest de speler het logo en benoemt hij zijn bedrijf, dan de complexiteit van het territorium, en hij zal leren. De leukste modus "Standaard" hij is niet van alle mogelijkheden op andere niveaus beroofd, maar het verliezen ervan is noodzakelijk om te proberen. In het geval van een negatieve kassaldo neemt u onmiddellijk een aanzienlijk bedrag op voor ondersteuning. Dit wordt elke keer herhaald, zodra u het kapitaal begint te verliezen en om de lening terug te betalen, is dit niet nodig.

Een verscheidenheid aan terreinen die nodig is om beter te bekijken waar u in geïnteresseerd bent om zeldzame bronnen te verwijderen of om meer ruimte te hebben voor gebouwen. In elk geval begint het allemaal met de ontwikkeling van de gematigde zone, waar de eerste huizen worden gebouwd en de mijnbouw begint te werken.

Als u wat succes bereikt, wordt u aangeboden om een ​​nieuw territorium in het Noordpoolgebied te leren, omdat u daar alleen de materialen kunt vinden die nodig zijn voor de productie van producten die de beroepsbevolking verbeteren. Als ze kort de aankomende actie aangeven, zullen ze zich in een paar punten ontwikkelen:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat-niveau zhiteley
 • Obespechivat link tussen human punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te die heeft besloten Anno 2205 te bestellen en te downloaden, ontvangt van ontwikkelaars in-game bonussen en luxe items, dus mis dit evenement niet en is terug bij de beoordeling.

Om bij de maanbasis te komen, is het noodzakelijk om hard te werken en de stad in de gematigde zone en de ijskap naar een bepaald niveau te leiden. Communicatie biedt de basis, zwevend in de zee, en ze moeten zich ook ontwikkelen en de kas van grondstoffenvoorraden aanvullen. Niet allemaal worden ze geproduceerd in de gebieden die aan u zijn toevertrouwd, en zeer zeldzaam kan alleen worden verkregen door militaire orders uit te voeren.

In tegenstelling tot eerdere versies van Anno, hoef je geen schepen te bouwen die je al hebt, maar om hun niveau te verhogen is mogelijk, maar het is na de succesvolle voltooiing van verschillende operaties en als je geld hebt. Personages Anno 2205 op je pc met de vraag om controle te krijgen over de vrijlating van de objecten door vijandelijke troepen, evenals het uitvoeren van een paar boodschappen om de goederen af ​​te leveren, om op te halen in het water of op landlades. Je hebt drie moeilijkheidsgraden, maar hun beloning krijg je niet alleen na het voltooien van de operatie, en het verzamelen van power-ups in het water, waarachter dat was.

spaar geld, middelen en voer de vereiste missies uit, je zult de maan bereiken, die vergelijkbaar is om het leven van de nieuwe kolonisten Anno 2205 uit te rusten.

Systeemvereisten (minimum)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM
 • videokaart: nVidia GeForce GTX 460 en AMD Radeon HD5870 (1024 MB VRAM met Shader Model 5. 0)
 • Processor: Intel Core i5 750 @ 2. 6 GHz of AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya-kaart: DirectX compatibel met de nieuwste drayverami
 • Moof schijfruimte: 35 GB
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more