Bladwijzers

hymne

Alternatieve namen: Anzême

Game Anthem-avontuur voor 10 jaar.

Een paar jaar duurde het voordat BioWare's studio een volledig nieuw gamingproduct met een fantastische verhaallijn uitdeed. Het spel Anthem, nog steeds in ontwikkeling, heeft de spelwereld aangewakkerd, vooral na de E3-tentoonstelling in 2017.

Uit de presentatievideo werd duidelijk dat Anthem steeds meer bereid zal zijn om het spel te spelen, anticiperend op ongelooflijke avonturen. En ze zullen zich ontvouwen op platforms:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Maar het meest opwindende nieuws is dat de auteurs van het project van plan zijn om hun nakomelingen de komende 10 jaar te begeleiden. Dat is nog niet duidelijk, het zal in de vorm van toevoegingen of individuele spellen zijn als een voortzetting.

Hymne voor post-apocalyps.

The Anthem kan vanaf 2018 worden gedownload, dus ontwikkelaars hebben nog steeds de tijd om het universum dat ze hebben ontwikkeld met nieuwe wonderen te overstromen. Je moet genoegen nemen met een tijd dat de planeet een ramp was. En het gebeurde lang geleden, te oordelen naar de verwoestingen van de wilde landen. Mensen vestigden zich in de oude ruïnes van de eens zo grote stad. Tegenwoordig kunnen ze ze alleen in een toestand houden die draaglijk is voor het leven, door ze te beschermen tegen de "grote aarde" -muur.

Het is duidelijk dat er op een dag een vreselijk ongeluk gebeurde dat de beschaving vernietigde. Slechts een handvol mensen hebben het overleefd en leven niet, maar overleven in deze nieuwe wereld. Soms moeten ze uitstappen buiten hun nederzetting. Voor dit doel zijn speciale beschermende pakken ontwikkeld, uitgerust met duurzaam pantser. Ze beschermen mensen volledig tegen de externe omgeving, maar wat ze meer bang zijn voor de atmosfeer of het feit dat het erin leeft is nog niet duidelijk.

In deze rollenspelactie is er geen gebrek aan gevaarlijke situaties. Dagelijks zal moeten overleven, vechten en uit moeilijke situaties komen. Als huursoldaat ga je samen met drie partners naar Anthem om te spelen en de wilde natuur te verkennen. Het zit vol met alle kwaad, dat op elk moment gereed is om aan te vallen. Verlaat de stadsgrenzen, wees voorzichtig, want vanaf nu hangt je leven aan een rode draad. Samen met de monsters die de wilde jungle bewoonden, zijn er veel andere tegenstanders van de bewoners van de vijandelijke nederzetting. Ze jagen ook op zeldzame artefacten die het leven gemakkelijker kunnen maken in moeilijke omstandigheden.

Daarom is het beter om als team een ​​gevaarlijke reis te maken, zodat je op elk moment elkaar kunt helpen. Een plan ontwikkelen, volgen en gedolven items zullen gemeenschappelijk voordeel opleveren voor alle deelnemers aan de operatie.

Over apparatuur.

Apart moet gezegd worden over de kostuums en wapens. De pakken, waarin de helden gekleed zijn, zijn de Javelin exocosuits en zijn uitgerust met alle functies om te overleven in een ongastvrije omgeving. Ze zijn van verschillende typen en elk is uitgerust met een eigen wapen. Elke optie kan echter veranderen terwijl deze wordt gepompt, en het gebeurt op een bekende manier.

  • Er verkennen terrain
  • Verzamel items
  • Gebruik ze om je persoonlijke uitrusting (ruimtepak, wapen) te upgraden
  • Stel en koop de ontbrekende items

De beste gepantserde outfit, je hebt niet alleen de mogelijkheid om te accelereren tijdens het hardlopen, maar ook om met een jetpack te vliegen en zelfs onder water te duiken. Uitbreiding van locaties biedt taken die in verschillende elementen moeten worden gehouden.

Alles wat u in Anthem moet doen, heeft invloed op u en de omringende ruimte. Spelers worden geconfronteerd met een botsing met ongewone verschijnselen, bliksemontladingen, portals openen in andere dimensies en naar nieuwe planeten. Wat er rondom gebeurt, fascineert en een beetje eng. De open wereld is boeiend en de dynamiek van wat er gaande is, wordt tijdens het spel in goede vorm gehouden.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more