Bladwijzers

APB Reloaded Online

Alternatieve namen: APB Reloaded Online

APB Reloaded online - nieuwe verslavende multiplayer-game, te vertellen over de oppositie bendes en de politie. Actie spel speelt zich af in onze tijd, en de gebruiker wordt de mogelijkheid om persoonlijk deel te nemen aan de demontage en de invloed op de uitkomst gegeven.

Oorspronkelijk op nlayn spel APB Reloaded ontwikkeld door Realtime Worlds, maar na de overname van Gamers First, is aanzienlijk verbeterd en naar het volgende niveau gebracht. Bij de ontwikkeling van het spel deelgenomen door David Jones, die is de ontwikkelaar van het beroemde spel GTA.

APB Reloaded online game heeft de volgende minimale systeemvereisten:

- Besturingssysteem: Windows XP;

- CPU: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0s;

- Vrije ruimte op de harde schijf: 5 GB

- Internet aansluiting snelheid: 512 kbit / s.

In de praktijk zijn deze parameters voor eenvoudige gameplay is misschien niet genoeg. APB Reloaded online game die de volgende aanbevolen vereisten:

- Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7;

- CPU: 2. 4 GHz Intel Core 2 Quad of gelijkwaardig;

- RAM: 4GB;

- Videokaart: GeForce 8800 GT 512 MB of gelijkwaardig;

- Een breedbandinternetverbinding.

Als de parameters voldoen aan de eisen van computer games dan kan worden gemaakt p egistratsiya spel APB Reloaded . APB Reloaded online registratie kost weinig tijd en maakte zo comfortabel. Voor dit online spel moet je op "Download" te selecteren, dan downloadt het bestand "Zapuskatre." Zodra het bestand is geïnstalleerd op de computer, gewoon voer het uit en volg de instructies. Op dit p egistratsiya APB Reloaded uiteinden en kan direct doorgaan met de gameplay.

EN gras APB Reloaded online kan een gebruiker om te spelen voor een van de twee facties: CRIMINALS of Enforcers .

Criminals - deze factie van bandieten, zij zijn de initiatiefnemers van misdaden in San Paro. Bandits - dit zijn jongens die vredig in goed, leeft niet, en ze voortdurend te organiseren verschillende aandoeningen dan leiden tot een heftige reactie politie. Die aan de kant van de bandieten, zal de gebruiker moeten twee hoofdtaken van criminele bendes van de stad uit te voeren. Eerste baan zal niet erg verantwoordelijk zijn, eigenlijk alles wordt teruggebracht tot een carjacking en vervolgens afgeleverd op de juiste plaats, tekening graffiti, diefstal van drugs, en dergelijke. Aangezien al deze taken, zal het gezag van de speler stijgen, en het zal meer complexe, verantwoordelijke en gevaarlijke werk worden gegeven. Natuurlijk zullen er groeien en te belonen voor het werk. En grata in online game APB Reloaded bandieten ook interessant vanwege de diversiteit en originaliteit van banen verkregen. Als bijvoorbeeld bij het begin van de missie gezet baan gewoon stelen en met de auto naar de juiste plaats, de opdracht kan dan aanzienlijk worden aangevuld, afhankelijk van de situatie waarin er een speler. En natuurlijk, zal deze situatie moeten te weten komen wat niet altijd gemakkelijk, maar altijd fascinerend.

Handhavers. En grata in online game APB Reloaded politie - het betekent om te beschermen en verdedigen de stad vanaf outlaws. De taken van de criminelen politie vangst inbegrepen, dat is niet zo gemakkelijk. Niet iedereen gaat om effectief te vangen criminelen. Spelen voor de politie, zal de speler opdrachten ontvangen van de agent Prentiss Tijgers en Praetorians. Politiewerk is zeer eenvoudig en niet gevaarlijk. Bijvoorbeeld, de taak om goud of grote som geld van punt A naar punt B te leveren is moeilijk en gevaarlijk. Ondanks de pantserwagen en andere verhoogde veiligheidsmaatregelen, is het mogelijk dat de kostbare lading zal worden onderschept. Zeker bandieten al weten over de route en klaar om aan te vallen op elk moment zal zijn. U kunt natuurlijk hals over kop haasten rechtstreeks naar het gewenste punt, en naedyatsya die bandieten hebben geen tijd om goed te reageren, maar je kunt komen met een andere route, dan aanvallers zal hem veel moeilijker te jagen.

Graphics in dit spel het hoogste niveau, precies hoe en volwassen management systeem.

Wie in APB Reloaded spel beslissen gebruikers. Het enige dat we precies weten wat spelen APB Reloaded zal interessant zijn, ongeacht wie je speelt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more