Bladwijzers

Apocalypse 2056

Alternatieve namen: Apocalypse 2056

Apocalypse 2056 online - gratis turn-based strategie spel. 2056, Aarde greep doomsday catastrofe voor een ramp, wordt het volk ontbloot, sterke warmte niet iedereen sparen niet. Antarctica - een plaats waar de resterende bewoners van de planeet tenminste als het kan overleven zonder hebben vrijwel niets te wonen. Iemand roept een schietpartij, en wie is rustig bezig met mijnen.

En jij? Ik wilde de wereld te ervaren na een wereldwijde catastrofe?

Apocalypse 2056 spel voor online gameplay zonder problemen biedt deze systeemvereisten:

• gemiddelde pc-instellingen;

• intrenet netwerkconnectiviteit.

Als u al ondraaglijk en ik wil spelen in de Apocalyps 2056 noodzaak om de formalisering van het spel voorbij. Registratie Apocalypse 2056 zal niet zo vrij eenvoudig en snel. Belangrijkste Controleer de ingevoerde gegevens:

1. Bezoek de officiële site van het spel Apocalyps 2056;

2. selecteer - registratie;

3. Geef een naam op voor de toekomst van je karakter;

4. selecteert vloer;

5. van de voorgestelde klassen, lees over hen informatie ukazhaite waarin u wilt bestaan;

6. selecteer een race waarin voeren;

7. vinkje als je hebt gelezen en ga akkoord met de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst,

8. klik dan op het - teken.

En nu ben je hier. Schokkend beeld - niet voor de zwakkeren van hart. Nu is uw taak is eenvoudig: overleven in deze wereld van geweld. Zoals reeds in de Apocalyps 2056 spel genoemd kunt u een van de drie voorgestelde klassen spelen:

• soldaten

• Forward;

• Scout.

Soldier - veelzijdig, nauwkeurig klasse vechter voor grote veldslagen op de halve fond. Toebrengt matige schade. Bekwame met wapens van elk type. Is niet sterk pantser.

Assault - goede komst melee. Beschikt over de vaardigheden bezit van messen. Veroorzaken zware schade op. Heeft de sterkste armor. De zwakke kant - kwetsbaar bij lange afstanden van de vijand, maar heeft een goed aanbod van levens.

Scout - geschikt voor het uitvoeren van remote strijd - snel en behendig. Op de tiende level heeft een sniper rifle. Heeft lichte bepantsering, terwijl niet sterk in melee, maar het beste op lange afstanden.

Ook u Apocalypse 2056 spel biedt te kiezen ras

• Homo;

• DOE;

• Eco.

En naast dat je tegenkomt op de site, wat moet lezen: productie, karakter, vaardigheden, kaart, handel, clans, chat, quests, wapens, armor, implantaten, monsters, tips en de geschiedenis van de wereld.

Natuurlijk, na een dergelijke gebeurtenis in de wereld zal specifieke wezens die zal noodzakelijkerwijs bemoeien met het leven van alledag - monsters.

Ter verdediging, gevechten en beroepen productie krijgt u de opdracht voor de uitvoering waarvan een promotie krijgen.

En door de manier, zou dat gaan in de strijd, het nodig is ofwel om zich te werpen een verzoek of uitnodiging hebt ontvangen van andere gebruikers.

Speel het spel online Apocalyps 2056 behoorlijk onderhoudend. En dat alles dankzij de hoge-kwaliteit, heldere graphics - realistische personages, monsters, en de hele wereld na rampen. Je lijkt samen met de personages ervaren alles.

U kunt navigeren naar het spel proces.

 

Apocalyps 2056 online registratie