Bladwijzers

ArcheBlade

Alternatieve namen: ArcheBlade

ArcheBlade spel is multiplayer spel, dat is ontwikkeld door de Koreaanse experts. In ArcheBlade Je zal spelen in de derde persoon.

In het spel ArcheBlade registratie is snel. Om in te schrijven in het spel ArcheBlade, moet u opgeven:

1. Uw gebruikersnaam.

2. Schrijf e-mailadres en wachtwoord.

Spel ArcheBlade u geselecteerd aan de kant vechten tegen elkaar.

Game Archeblade gebruikt speciale trucs en combo dat je te vinden arcade spel met vechten. U zal ook deelnemen aan team spelen met strategie-elementen.

In een online spel kun je ArcheBlade spelen een van de tien personages vertegenwoordigd:

1. Renoah Collintz - haar ongelooflijke kracht van de perceptie van de ruimte. Haar specialiteit is om te doden, maar als scout Renoah Collintz het toont zich meer dan perfect.

2. Elika Bayer is een donkere elf. Zij is eigenaar van een verzekeringsmaatschappij en andere bedrijven. Ze wordt beschuldigd van het creëren van een universeel wapen.

3. Gaspar la Velfanar - het behoort tot een clan van dwergen. Het behoort tot de keizerin priverzhenikam Darkness. Dit personage was in staat om uw toekomst te voorspellen.

4. Cezanne La Gatal - voordat hij een undercover detective was. Hij bezit krachten van duistere magie. Zijn ware gezicht niemand ooit zal zien, want hij besloot om zijn uiterlijk te veranderen. Hij is ook een ondergeschikte van de keizerin van de Duisternis.

5. Elrath Nazaruth - ze woonde in het Koninkrijk van de Elfen, die liefde en toewijding te creëren. Ze heeft een sterke magie en is de vijand van de keizerin van de Duisternis.

6. Dan Mei is een reusachtige krijger stam. Hij vecht aan de zijde van de keizerin van de Duisternis, want in moeilijke tijden ze gered zijn stam.

7. TIAC Thompson Jr Opperbevelhebber generaal is de zevende competitie. Hij heeft altijd de wet gehoorzamen en rationele beslissingen te nemen. Maar, ondanks dit, hij was zeer onbeleefd en wreed. TIAC Thompson Jr weet magie en martial arts bezit.

8. Dick de Megaton is Opperbevelhebber generaal Jean. Hij werd geboren met het bloed van de verdoemden, maar ondanks dit, beloofde om gerechtigheid te creëren in de wereld.

9. Renny Rich'Lich is Senior General Odessa. Zij bezit de magische krachten van de magie en is een leraar in de Odessa Academy. Haar geloven ook spion.

10. Valle Estrada Draco Emperatore is de achterkleindochter van General Dragons. Het wordt beschouwd priverzhenikom zevende competitie. Nu shirif ze.

Al deze personages hebben unieke vaardigheden.

Je kunt het spel ArcheBlade online spelen, als uw systeem aan de volgende eisen:

1) Intel Core2 Duo 1,86 GHz - processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 2.5 GB - vaste schijf.

Samen met zijn vrienden in een online game registreren ArcheBlade vrij om de doorlooptijd te geven is nog leuker.

Volg alle doelen op een hoog niveau en dus verdienen succes in het spel ArcheBlade. Veel geluk voor u in deze ongelooflijke en spannende gevechten!

 

ArcheBlade online registratie