Favorieten

Goden Arena

Alternatieve namen: Goden Arena

Gods Arena spel dat je kunt online spelen nu.

Hier vindt u een ontmoeting met de wereld wijs tovenaars, krijgers, zeer sluwe dieven. Je moet alle vijanden te verslaan om de sleutel tot onsterfelijkheid te krijgen.

Als je een echte held en nergens bang voor, dan is dit spel is voor jou, want je moet de goden uitdagen, en dat de kracht is niet voor iedereen.

In het online spel is Arena Goden registratie mogelijk via sociale netwerken: facebook, vkontakte, klasgenoten en mijn wereld. U kunt zich ook inschrijven via de website van het spel. Om te registreren, moet u opgeven:

1) uw e-mailadres.

2) De naam die zichtbaar is voor alle spelers zullen zijn.

3) Voer het wachtwoord in.

In Gods Arena spel te spelen zul je het karakter dat je de zoektocht naar de beginner krijgen selecteren. Met deze zoektocht maak je kennis met alle spelregels.

Arena van Goden online spel dat een tripartiete confrontatie gaat. U kunt alleen voor mezelf opkomen en tegen de twee andere zijden.

Simulatie in Gods of the Arena is bestraft met een boete. U bent verplicht om alle vijanden verschillende kanten aan te vallen of in ieder geval gebruik maken van de auto-kick. In het geval van inactiviteit kan je ook aanvallen met bliksem.

Als een partij is mislukt of krijgers sommige partijen kwam niet genoeg om te vechten, dan kunnen ze niet deelnemen aan het spel, maar de strijd plaats tussen de twee overgebleven teams.

Game Arena bogov heeft een aantal functies:

1) Tijdens de slag, elke partij kan aanwezig zijn op hetzelfde moment niet meer dan 30 tekens.

2) Als een personage sterft, dan want het kan een nieuw karakter deel beginnen.

3) Indien, om het spel dat je verteld dat er geen beschikbare plaatsen te starten, kunt u "in de rij" pre-indienen van een verzoek om een ​​speciale optie. Zodra u deze aanvraag indient, zult u niet in staat om het spel en de locatie waarvoor wilde vechten vertrekken.

Game Arena Gods leiding wordt als volgt gedefinieerd:

1) Na een half uur op elke locatie na het gevecht, wordt bepaald door de "Leader" is een held die het grootste aantal beats (schade) kon toebrengen aan hun tegenstanders.

2) kan de leider een functie van leiderschap karakter, die in zijn team delegeren. Als de leider sterft, de knop leiding overgedragen automatisch naar het volgende teken, die de grootste hoeveelheid schade veroorzaakt.

3) Met deze knop, de leider kan hun spelers bewegen om noodzakelijk is voor hem op te geven, in dit geval, de mogelijkheid voor tactische manoeuvres in de strijd.

Op de spelniveaus Arena Goden handelt "zwevende limit" deelnemers.

Voor elke arena veroorzaakt het aantal actieve tekens in elke gewenste mate van verslaving. Hier, het kleinste getal afgetrokken bepaald percentage, dat de "menselijke factor" en het aantal wordt bepaald door het maximum aantal deelnemers aan elke kant van de arena.

Het maximum aantal deelnemers is te vinden in een bepaalde optie in het spelpaneel.

Arena bogov - een spel voor echte helden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more