Bladwijzers

ARC Srvayvl Evolved

Alternatieve namen: ARC Survayval Evolv

Game ARK Survival Evolved: Dawn of the Dinosaurs.

FYI: Studio Wildcard ( als uitgever ), Virtual Kelder LLC, Efecto Studios en Instinct Spelen geopend vroegtijdige toegang tot het spel een ongebruikelijk product van een oude, wilde wereld 3. 06. 2015. Een adventure game wordt gekenmerkt door ARK Survival Evolved Genre: Actie, Rollenspel, indie -project.

Nu kan iedereen ARK Survival Evolved te downloaden voor een kleine vergoeding, zodat tijdens de passage om ontwikkelaars te helpen, het identificeren van tekortkomingen.

Sinds de release van de release waren er enkele toevoegingen in de vorm van dieren, wapens, gebouwen en stammen, maar de updates zal nog groter zijn, en wanneer het spel uiteindelijk wordt gevormd, zullen de kosten stijgen, zodat geïnteresseerde beter haast om ARK Survival Evolved te downloaden op een comfortabele prijs.

Wild Mensen & ndash; savage omgangsvormen.

Stel je voor hoe het & ndash; te leven zonder comfort en de strijd voor het recht om te overleven op een dagelijkse basis. Het begint met het verhaal strand waar nieuwkomers wakker spelers van alle nationaliteiten. Van kleding tot hen passen, alleen Adam, en na de inspectie zelf en het terrein, is het beter niet te verblijven in de open lucht te lang.

Rond roofzuchtig, wilde wereld waar dinosaurussen samengaan met het koninkrijk van de menselijke stammen. De buurt is wederzijds voordelige, zoals ieder lid heeft een ander eten, maar omdat je behoort tot het menselijk ras, zijn eigen huid is duurder, en het moet worden beschermd.

prehistorische reptielen kunnen worden getemd en dan gebruikt voor het vervoer van goederen, te bewegen over lange afstanden, in een oorlog met andere landen. Meer dan 70 dinosauriërs met hun eigen kenmerken blijven toenemen in soorten met de opkomst van de game add -ons, maar nu genoeg van hen om te vliegen, meng het water, land en metro. Daarnaast kunt u een grote reptielen komen met schorpioenen, drongen er bij hen zitten op de gepantserde terug onder overhangende de verschrikkelijke staart steek.

Maar om dit mogelijk te maken, is het noodzakelijk te verenigen & ndash; één in zo'n harde wereld zal niet overleven. Vervolgens moet je je stam om zijn potentieel te verhogen ontwikkelen. Op elk moment kunnen ze je aanvallen, en we moeten ons voorbereiden op een vastberaden aanval af te weren. Je een wapen nodig hebt gereden? Dieren. En de technologie evolueert, en al snel naast een stenen bijl, een speer en een boog zal plaats vuurwapen tenten groeien sterk thuis.

Schik de race door de jungle, prooi en vijanden vervolgen, vliegen op pterodactylus & nbsp; over de bergen met sneeuw caps. Verzamel middelen en ervaring, het ontwikkelen van een primitieve stam aan de moderne, vermenigvuldig hun eigen grondgebied en word de sterkste race.

ARC Survayval Evolv biedt, is een voice -interface en het Engels, maar de gameplay is vrij intuïtief en geeft geen problemen.^11 OS: 64 bit; Windows Vista / 7 SP 08/01 ( 8.

 

ARK Survival Evolved - om te overleven tegen elke prijs!