Favorieten

Gepantserde Warfare Project Armata

Alternatieve namen: project Armata
^^1

Armored Warfare strategische simulatie van de tank oorlogsvoering3^^

de release van een ontwikkelaar is de voorbereiding van een nieuw spel Armored Warfare, is een multiplayer online simulator tankslagen. Fans van oorlogvoering met behulp van militaire uitrusting zal hebben gecreëerd grote wedstrijdschema wordt uitgewerkt in het kleinste detail, en het aantal van de apparatuur overtreft alle soortgelijke projecten.

Armored Warfare is een simulator waarin de speler kan hebben:

    ^9 verschillende militaire uitrusting en artillerie, ^9 verenigd in clans met vrienden beter te bestrijden vermogen, * 9 * trein en gepompt gevechtsvoertuig bemanning,
  • humeur in de strijd commandanten bemanning en transplantatie ze van machine tot machine.

Daarnaast spelers hebben de mogelijkheid om te bouwen en verdedig je eigen basis. Elk gebouw op een militaire basis brengt bonussen, versnelt het proces van pompen apparatuur, wapens of bemanning. Spelers kunnen hun activiteiten te coördineren, samen spelen met een tekstchat online, om een ​​gezamenlijke strategie en tactiek van oorlogvoering te ontwikkelen.

Leveling technologie gebeurt in de hangar, en de kaart gevechten in open landschappen, kunnen vechten in alle seizoenen, de winter, zomer, herfst en lente. Bijna alle van het landschap, bruggen en structuren op de kaart van de militaire confrontatie kan worden opgeblazen en vernietigd. Net locaties zijn verdeeld in gevechten in het open landschap en de stedelijke strijd.

Het spel betekent niet dat de verdeling van de landen vechten voertuigen ontwikkelaars, de speler krijgt een paar leveranciers, van wie hij verschillende soorten apparatuur, de fabrikanten van de verschillende landen, zodat één database kan worden gelokaliseerd en kan kopen T - 90 en de Leopard 2.

Spelers worden uitgenodigd om Armored Warfare downloaden naar een onvergetelijke ervaring en een leuke tijd te krijgen, het gevoel als een echte winnaar in de moderne oorlogsvoering.

1^^Beoordeling van militair materieel Armored Warfare^2,3^

ontwikkelaars geven de spelers een breed scala van keuze van de technologie voor het doel en de rol op het slagveld:

  • Battle tanks - is de meest betrouwbare en nuttige techniek, ze zijn goed bewapend met een uitstekende harnas. Een paar, drie niveaus van de bestrijding van ervaring en, na passende pompen ze een technologische apparatuur, raketten besturen waarmee je de vijand te vernietigen, zelfs als hij is ondergedoken in het asiel. Om het effectieve gebruik van de bescherming van de rook, die snel weg na detectie zal verhuizen naar een veilige afstand te beschermen.
  • ^9 gepantserde gevechtsvoertuigen in het spel worden voornamelijk gebruikt voor verkenning. Deze omvatten een heel andere militaire uitrusting. Wiel scouts slecht beschermd en zwaar bewapende, maar ontwikkelen ze meer snelheid, controleren ze moeilijk, maar met de juiste vaardigheden en nog veel artillerie kunt vijanden trekken. ^9 Infanterie gevechtsvoertuigen langzamer dan de verkenning auto, maar uitgerust met meer krachtige wapens en kunnen problemen zelfs tanks en pantser van de bovenstaande veroorzaken, het kan meerdere klappen weerstaan. ^9 Tank Destroyer - speed machines op wielen met dunne bepantsering en een grote tank wapens. Hun aanwezigheid is noodzakelijk voor shoot- and-run strategie ter bestrijding van hinderlaag, maar de levensduur van een auto is erg kort. ^9 Artillerie - de brandweer in de achterkant, verlichting en rook raketten.

Het spel Armored Warfare koopt een pack partij beta, waarin de speler de kans om te zien en te spelen de eerste reserve een bijnaam, om goud en premium -status krijgen in de toegewezen hoeveelheid tijd om de unieke commandant bemanning en oorlogsmachine pionier ontvangen zal geven. Voel strateeg en held van de gepantserde oorlogsvoering.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more