Bladwijzers

Asheron's Call

Alternatieve namen: Asheron's Call

Game Asheron's Call beroemde multiplayer online speelgoed in het genre van de heroïsche fantasy. De game makers heten u welkom in de wereld van fascinerende reis met metgezellen niet standaard uiterlijk. In deze vorm verovert de wereld heeft meer dan twaalf jaar. En heeft geen voorwaardelijke verliezen.

Voordat je begint te spelen Asheron's Call, voor de kwaliteit van het spel, raden wij u aan contact op met uw computer met de systeemvereisten van het spel. En ze zijn:

· RAM - 2 GB

· Videokaart - 256 MB

· CPU-frequentie - 2 GHz

· Verbinding met het internet;

· Toetsenbord,

· Mouse.

Dus hou van alles. Maar moet er nog een vrij eenvoudige manier om je gameplay te ontwerpen, die krijgt een naam - Asheron's Call register. Geadviseerd om uw gegevens te controleren:

 1. Bezoek de officiële website van het spel Asheron's Call;
 2. , Kies de registratie;
 3. Vul uw naam;
 4. Maak een wachtwoord bestaande uit niet minder dan zes tekens en tips voor de veiligheid van uw account, hoeft dit wachtwoord niet op andere netwerken;
 5. Invent en noteer uw wachtwoord
 6. Herhaal de eerder opgegeven wachtwoord;
 7. Vul uw e-mailadres;
 8. Selecteer - registreren.

In de toekomst zult u gemakkelijker aan te gaan, maar de naam en wachtwoord in en je bent in het spel. In Asheron's Call spelen erg interessant. Wereld van de fictie, niet echte wezens, die je kan omvatten.

Aan het begin van het spel moet je goed nadenken over het beeld, het uiterlijk van je personage. Elk detail als je nodig hebt om te begrijpen dat kleine groei zal vertragen om te lopen, maar heel slim en groot - uit en snel verdwijnen uit het zicht, maar om de vijand om het gemakkelijk zal zijn.

In de game wereld Asheron ' s Bel online er is een keuze uit drie rassen: Mensen, en Lyudzhiany Tumeroki. Ook hier moet voorzichtig zijn. Omdat u in de toekomst nodig hebt om een ​​beroep te kiezen, en alle rassen hebben beperkingen in de vrije beroepen.

Ook de makers zijn voor hun fans in het spel voor spel drie continenten processen

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak Massif.

Voor beginners geadviseerd door Continent makkelijker waar je jezelf zarekomenduete - Osteth.

Osteth - bewonen zijn ras van mensen. Helder, in het oog springende onderdeel van de planeet als een bloeiende botanische tuin - een oase.

Omishan - huisvesting voor tumerokov. Een ideale plek voor de jacht, zo ongeveer een jungle ondoordringbaar struikgewas. En de monsters zijn gevonden.

Linvak Massif - verblijfplaats voor lyudzhianov. Verschrikkelijkste continent bewonen groep, en op eenzame, beestjes. Bergachtig gebied met een klein aantal planten.

U krijgt de gelegenheid om samen te komen in bepaalde groepen, dan worden ze als volgt genoemd: Partij alliantie en het Koninkrijk. Het hangt allemaal af van de schaal van de gevechten. Of je elkaar helpers bij het uitvoeren van taken, of grootschalige oorlogen en gebieden te veroveren - het Koninkrijk.

Lijkt er niets mis is met het spel is niet bedoeld om, zodat u kunt proberen je hand.

AC spel is voor u klaar. Hoe kun je volhouden wanneer de game wereld staat voor u klaar met uitstekende graphics, om steun, om de juiste instelling, en muziek.

 

Asheron's Call online registratie